Robert De Niro: Έξαλλος μέσα στο δικαστήριο με την πρώην γραμματέα του :”ντροπή σου”: η κοπέλα διεκδικεί 12 εκατ.δολάρια

Πρώην συνεργάτιδα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο διεκδικεί 12 εκατομμύρια δολάρια από τον ηθοποιό καθώς τον κατηγορεί για ανάρμοστη συμπεριφορά. 

«Θα έπρεπε να νρέπεσαι», είναι η χαρακτηριστική φράση του Ρομπερτ Ντε Νίρο απέναντι στην πρώην συνεργάτιδα του η οποία αξιώνει από τον ηθοποιό 12 εκατομύρρια δολάρια. Πιο συγκεριμένα, ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται μέσα σε μια έντονη και σοβαρή δικαστική διαμάχη η οποία μπορεί να του "κοστίσει ακριβά" καθώς κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος της πρώην συνεργάτιδας του, Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον.

Σύμφωνα με το Guardian, η 41χρονη πρώην γραμματέας του ηθοποιού ζητά αποζημίωση 12 εκατ.δολαρίων για ηθική βλάβη και σπίλωση της φήμης της.

Η Ρόμπινσον εργαζόταν ως βοηθός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο περισσότερο από μια δεκαετία. Η ίδια λοιπόν ισχυρίζεται πως μετά την συνεργασία της με τον ηθοποιό, αδυνατούσε να βρει δουλειά λόγω ψυχικού τραύματος της από την προηγούμενη εργασία της.

Διαβάστε ακόμη:https://www.eirinika.gr/article/260914/allazei-panes-o-rompert-nte-niro-sto-8-minon-moro-toy-i-koroyla-toy-apo-tin-46hroni

Από την άλλη πλευρά και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατηγορεί την πρώην βοηθό του, μεταξύ των άλλων, για κλοπή διεκδικώντας χρηματικό ποσό ανάλογο με τους μισθούς της Ρόμπινσον στην διάρκεια τριών χρόνων. 

 

Κατά την χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης, ο ηθοποιός "ξέσπασε" στο πρόσωπο της Ρόμπινσον λέγοντας την χαρακτηριστική φράση «Θα έπρεπε να νρέπεσαι».

 Ο συνήγορος της Ρόμπινσον ρώτησε μάλιστα τον ηθοποιό αν είναι αλήθεια ότι αρκετές φορές ουρούσε ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με την Ρόμπινσον. «Ολα αυτά είναι ανοησίες. Μας φέρατε εδώ για αυτό το θέμα;» φέρεται να απάντησε ο Ντε Νίρο.

Ο ηθοποιός αρνείται ότι φέρθηκε με κακοποιητικό λεκτικό τρόπο απέναντι στην Ρόμπινσον και χαρακτήρισε την όλη υπόθεση ως παραλογισμός

 

Φαίνεται πως η δίκη θα συνεχιστεί έως τις 10 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ