Η αντίδραση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε ερώτηση για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Μικρό παιδί δεν τη θυμάμαι, δεν είμαι γριά, δεν είμαι 150 χρονών"

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εντοπίστηκε στο Θέατρο Παλλάς όπου παρακολούθησε την παράσταση "Η εκατομμυριούχος".

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, που την εντόπισαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς.

Η αγαπημένη ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη παράσταση.

«Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λόγω της σχέσης και της γνωριμίας που έχετε με τον πατέρα της, τη θυμάστε μικρό παιδί;», ρωτήθηκε η ηθοποιός.

Η αντίδρασή της ήταν ξεκαρδιστική. Επισήμανε: «Μικρό παιδί δεν τη θυμάμαι, δεν είμαι γριά, δεν είμαι 150 χρονών. Δεν μπορώ να κάνω κάποια συζήτηση… Τη θυμάμαι από τη στιγμή που ξεκίνησε, αν εννοείς αυτό. Τη θυμάμαι από την πρώτη φορά που τραγούδησε. Δεν ήταν μικρό παιδί, ήταν ολόκληρη κοπέλα. Αλλά είναι απίθανη».

 

 

Διαβάστε επίσης: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: ''Θα ήθελα να έρθει ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μία συντροφιά - βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες, τραύματα''

NDP

NDP

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φωτογραφήθηκε μετά την παράσταση με την Ελωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και με τους Πάνο Μουζουράκη, Νίκο Κουρή και τη Χάρις Αλεξίου, που επίσης βρέθηκαν στο Παλλάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ