Η Μπρουκ Σίλντς αποκαλύπτει την πιο "σουρεαλιστική" εμπειρία της - "Έβγαζα αφρούς από το στόμα & ο Μπράντλεϊ Κούπερ μου κρατούσε το χέρι"

Λόγω υπερβολικής ποσότητας νερού

Η Μπρουκ Σίλντς μίλησε στο περιοδικό Glamour και αποκάλυψε ένα σουρεάλ σκηνικό που της συνέβη πριν χρόνια.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη έπαθε κρίση λόγω μεγάλης ποσότητας νερού.

Έπεσε «με το κεφάλι στον τοίχο», ενώ «έβγαζα αφρό από το στόμα, ήμουν μπλε».

«Σκέφτηκα, έτσι πρέπει να είναι ο θάνατος. Συνέρχεσαι και ο Μπράντλεϊ Κούπερ λέει “Θα έρθω μαζί σου στο νοσοκομείο Μπρουκ” και κρατά το χέρι σου», δήλωσε η ηθοποιός. «Είδα το χέρι του Μπράντλεϊ Κούπερ στο δικό μου και σκέφτηκα "αυτό είναι παράξενο και σουρεαλιστικό"», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: Gwyneth Paltrow - Brooke Shields αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: "Δεν βρίσκω τις λέξεις λέει η μία", "Είμαι απίστευτα στεναχωρημένη" λέει η άλλη (φωτό)

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έτυχε να βρίσκεται στο εστιατόριο, όταν η Μπρουκ Σιλντς έπαθε την κρίση. Αποφάσισε να συνοδέψει την ηθοποιό στο νοσοκομείο, επειδή βοηθός της δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της, τον Κρις Χέντσι. 

«Είχα “πλημμυρίσει” τον οργανισμό μου κι αν δεν έχεις αρκετό νάτριο, μπορεί να πάθεις κρίση», εξήγησε και συμπλήρωσε ότι με οδηγία του γιατρού της, πλέον τρώει «κάθε ημέρα» πατατάκια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ