Ελισάβετ Μουτάφη: "Κάνω μπότοξ από τα 34 για πρόληψη" - " Θέλω να χάσω ένα δεκάρι κιλά"

Η Ελισάβετ Μουτάφη σχολιάζει πώς περιποιείται τον εαυτό της.

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Happy Day". Μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha "Το προξενιό της Ιουλίας".

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Αρχικά, είπε: " Είναι πολύ λίγο το μέικ απ (στην σειρά) και εμένα αυτό μου άρεσει πάρα πολύ και για λόγους ευκολίας και γιατί μου αρέσει να βλέπω το πρόσωπό μου. Είναι στο χωριό, εδώ μιλάμε για ένα χωριό".

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε την Ελισάβετ Μουτάφη πώς περιποιείται τον εαυτό της εκτός δουλειάς, η ηθοποιός απάντησε: "Μπότοξ θα κάνω βεβαίως το λέω και δημόσια δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάνω από τα 34 εγώ το κάνω από πολύ νωρίς για λόγους προληπτικούς όχι για λόγους ξαφνικά να αλλάξω".

"Θέλει τόσο όσο, από νωρίς για να προλαμβάνεις πράγματα. Oχι ξαφνικά να αλλάξεις το πρόσωπό σου. Εγώ είμαι υπέρ όλων των επεμβάσεων αρκεί να μην παραμορφώνεσαι"

Διαβάστε επίσης: Ελισάβετ Μουτάφη: «Μου είχε γίνει πρόταση από τον Alpha να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή με την Τουμασάτου» (βίντεο)

"Γυμναστική δεν προλαβαίνω να κάνω θα το ήθελα πάρα πολύ να κάνω γυμναστική. Θέλω να χάσω κάποια κιλά ακόμη ένα δεκάρι για την ακρίβεια. Θα το καταφέρω κάποια στιγμή", συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ