Την βίαζε και την κρατούσε φυλακισμένη χωρίς νερό: Συνελήφθη 61χρονος στην Καλλιθέα - Πώς η ΕΛ.ΑΣ. διέσωσε την 48χρονη

Φρίκη!

Σε τραγική κατάσταση βρήκαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Καλλιθέας μια 48χρονη Ουκρανή που την κρατούσε φυλακισμένη για τουλάχιστον 5 μέρες ένας 61χρονος Έλληνας στην Καλλιθέα.

Ο 61χρονος συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό.

Αμέσως η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Ο 61χρονος κατηγορείται για «βιασμό κατ’ εξακολούθηση», «παράνομη κατακράτηση», «υπεξαγωγή εγγράφων» και «σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση».

Το χρονικό

Στις 01:50, ξημερώματα Παρασκευής αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής μετέβησαν επί της οδού Κολοκοτρώνη 30 στην Καλλιθέα, για να ελέγξουν πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας βρισκόταν γυναίκα που κρατείτο σε αυτό παρά την θέληση της.

Ο πρώην σύντροφος της 48χρονης φέρεται να έδωσε την πληροφορία στις Αρχές, ενώ τους έδωσε και το τηλέφωνό της.

Αν και η συνεννόηση ήταν δύσκολη, καθώς ο δράστης βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τη 48χρονη, τους είπε ότι δεν γνώριζε την ακριβή διεύθυνση όπου βρισκόταν και ότι είχε μέρες να φάει και να πιει νερό.

Άρχισε να ρωτάει τον δράστη την διεύθυνση στην οποία βρισκόταν και χωρίς να γίνει αντιληπτή κατάφερε να δώσει την πληροφορία στους αστυνομικούς, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο.

Μέσα στο υπνοδωμάτιο εντοπίστηκε η 48χρονη ημίγυμνη, φορώντας μόνο το εσώρουχό της και μία ανοιχτή ζακέτα, σε άσχημη σωματική και ψυχική κατάσταση και η οποία έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της και επικοινωνούσε με δυσκολία.

Κατά την παραμονή τους στο Τ.Α. Καλλιθέας, η παθούσα ανέφερε ότι ο 61χρονος την χτυπούσε στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα και την εξανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις.

Στις κατηγορίες ο 61χρονος φέρεται να απαντάει πως είχε γνωρίσει το θύμα από έναν γνωστό του με το όνομα «Θοδωρής», κάτοικο Χαλκίδας.

«Πριν από τρεις μήνες μού ζήτησε να τη φιλοξενήσω για διάστημα ενός μήνα σε σπίτι που είχα στην περιοχή του Ωρωπού. Με το πέρας αυτού, λόγω επικείμενου ταξιδιού μου σε χώρα του εξωτερικού, τη μετέφερα σε εγκαταστάσεις φιλοξενίας απόρων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Χαλκίδα. Αργότερα, επειδή σε τηλεφωνική επικοινωνία μου μαζί της μου ανέφερε ότι επιθυμούσε να φύγει από την εν λόγω δομή φιλοξενίας, την παρέλαβα και τη μετέφερα στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας με σκοπό να τη φιλοξενήσω για διάστημα μίας εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια αυτής υπέδειξε διαφορετική συμπεριφορά απ’ ό,τι κατά την πρώτη περίοδο που τη φιλοξένησα, αρνούνταν να σιτιστεί, ενώ παράλληλα κατανάλωνε μόνο αλκοόλ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ