Η Βάνα Μπάρμπα αποκαλύπτει ότι: "Έκανα πράγματα στη ζωή μου από ματαιοδοξία για να φανώ - Αποφάσισα ότι ..." (βίντεο)

Βρέθηκε καλεσμένη στο "Πρωινό Σουσού"

Καλεσμένη στο "Πρωινό Σουσού" βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα και μίλησε για την ματαιοδοξία και την έπαρση που είχε.

«Είμαι σε μια διαδρομή να μπορώ να βρω την ικανότητα να δω τις ανάγκες μου, να τις ακολουθήσω. Είναι μια πνευματική διαδρομή. Το αποφάσισα όταν έφτασα στον πάτο του κορεσμού δόξας, υπερβολής, ασυδοσίας, όταν είδα ότι η ζωή μου δεν μου δίνει χαρά οπότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έγιναν και θέματα συμπαντικά, είχα ένα θέμα με την υγεία μου. Γίνανε πολλά, αυτό όμως είναι ένα σκοτεινό κομμάτι που πρέπει να περάσεις για να βγεις στο φως.

Είμαι σε μια φάση που προσπαθούμε, πάνε όλα καλά όμως» είπε για την υγεία της.

«Έκανα πράγματα από ματαιοδοξία για να φανώ» είπε.

«Η κομματοκρατία μας κάνει κακό» ανέφερε δηλώνοντας ότι την τρομάζει η πολιτική ως επάγγελμα, αναφερόμενη και στις προτάσεις που είχε να πολιτευτεί.

«Δεν με ενδιαφέρει να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή» ανέφερε λέγοντας ότι θέλει να προσφέρει και το κάνει μέσα από τον Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών.

«Είχα έπαρση στις σχέσεις μου. Ήταν πολύ όμορφο που ήμουν η πιο ποθητή γυναίκα.

 

 

Ο χρόνος με τρομάζει, είναι φοβικό πράγμα, είναι άγριος και όταν έχεις βασίσει όλη σου την ύπαρξη στην εικόνα είναι άγριο πράγμα. Δυστυχώς στη χώρα μου υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός.

Με τρομάζει η μοναξιά. Και η άδεια φωλιά με τρόμαξε, όταν έφυγε η Φαίδρα, υπήρχαν μέρες που ξύπναγα και έκλαιγα. Αλλά δεν φοβάμαι να τα λέω γιατί όλες τα περνάμε. Τα παιδιά όμως δεν μας ανήκουν. Έκανα συμβουλευτική και μου είπαν ότι δεν πρέπει να την κρατάω πίσω.

Διαβάστε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα: «Ένα κοντινό πλάνο στο λαιμό που έχει πέσει, θα με ενοχλούσε» - «Ένιωθα ενοχή ότι ήμουν όμορφη & όχι καλή ηθοποιός» (βίντεο)

Όταν άρχισα να μεγαλώνω και να φεύγω από τη showbiz άρχισα να ψάχνω την ψυχή μου. Μου λείπει το κοινό αλλά όχι ματαιόδοξα. Εξώφυλλα έχω κάνει, το βαρέθηκα. Μου λείπει να κάνω μια καλή παράσταση.

Υπήρχαν προτάσεις για την τηλεόραση αλλά είναι δύσκολη η συνθήκη να ξαναγυρίσω. Ίσως η ανάγκη μου δεν είναι μεγάλη. Θα την έκανα την εκπομπή με κοινωνικό θέμα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ