Η Αντζελίνα Τζολί σε μία νέα σπάνια συνέντευξη εκ βαθέων στην WSJ: "Δεν έχω κοινωνική ζωή, φίλοι μου τα παιδιά μου - Το διαζύγιο & Χόλυγουντ δεν είναι δα σπουδαίο" (βίντεο)

Ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια;

Νέα συνέντευξη παραχώρησε η Αντζελίνα Τζολί, αυτή τη φορά στη WSJ Magazine.

Η σταρ του Χόλυγουντ αναφέρθηκε στα παιδιά της αλλά και στα μελλοντικά της σχέδια που τη θέλουν εκτός Αμερικής ....

«Είναι μέρος αυτού που συνέβη μετά το διαζύγιό μου - έχασα τη δυνατότητα να ζω και να ταξιδεύω ελεύθερα. Να μετακομίζω όταν μπορώ».

 

«Μεγάλωσα σε ένα αρκετά ρηχό μέρος. Από όλα τα μέρη του κόσμου, το Χόλιγουντ δεν είναι υγιές. Έτσι αναζητάς την αυθεντικότητα».


Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε ότι δεν έχει πλέον ιδιαίτερη κοινωνική ζωή - και πως τα έξι παιδιά της είναι πραγματικά οι μοναδικοί της φίλοι. «Είναι οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι και οι πιο στενοί μου φίλοι. Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, κάτι που είναι η δύναμή μας» δήλωσε, προσθέτοντας: «Δεν έχω κοινωνική ζωή. Συνειδητοποίησα ότι οι πιο στενοί μου φίλοι είναι πρόσφυγες. Ίσως τέσσερις στις έξι γυναίκες με τις οποίες βρίσκομαι κοντά έχουν ζήσει πόλεμο και συγκρούσεις».


Διαβάστε ακόμη: Αντζελίνα Τζολί: Παίρνει θέση για τον πόλεμο στο Ισραήλ - "Πράξη τρομοκρατίας με αθώα θύματα - Προσεύχομαι για τις οικογένειες & τα παιδιά" (φωτό)

Τα μελλοντικά σχέδια της ηθοποιού



Αυτή τη στιγμή εργάζεται για το άνοιγμα ενός καταστήματος του brand στη Νέα Υόρκη, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης ένα καφέ που θα διοικείται από σεφ πρόσφυγες και μετανάστες, καθώς και έναν χώρο στον επάνω όροφο για ιδιωτικές συναντήσεις. Σχεδιάζει, επίσης, να «φιλοξενήσει στο κατάστημα εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα επικεντρώνονται σε τεχνικές όπως η μεταξοτυπία και το κέντημα».



instagram @marieclairerussia

Διαβάστε ακόμη: Η Αντζελίνα Τζολί περνάει χρόνο με τους γιους της στην Ελλάδα - Τα γυρίσματα για την ταινία ''Μaria'' & η συνεργασία με τα παιδιά της (φωτό)

«Πιθανότατα θα χάσω χρήματα ίσως για ένα διάστημα» δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί στη WSJ για το νέο εγχείρημα, συμπληρώνοντας: «Αν τελικά μπορέσω να εφαρμόσω στην πράξη κάποια πράγματα που θεωρώ ότι αποτελούν βελτιώσεις και απλώς βγάλω τα έξοδά μου, θα πρόκειται για τεράστια νίκη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ