Η Paris Hilton μαθαίνει να αλλάζει πάνα στο γιο της ένα μήνα μετά τον ερχομό του - «Είπα ότι δεν θα το έκανα αυτό στα γενέθλια μου, αλλά ...» (βίντεο)

Διχασμός στα σχόλια 

Η Paris Hilton έγινε μαμά για δεύτερη φορά αποκτώντας μέσω παρένθετης μητέρας ένα κοριτσάκι ονόματι, London.

Περίπου ένα χρόνο πριν απέκτησε πάλι με παρένθετη μητέρα το αγοράκι της, Phoenix.

Μαζί φυσικά με τον σύζυγο της, Carter Reum έχουν ξετρελαθεί.

Ωστόσο, η 42χρονη πρωταγωνιστεί και σε ριάλιτι που αναπαραστά τη ζωή της με τίτλο, "Paris in Love".

Διαβάστε ακόμη: Η Paris Hilton γιορτάζει! Κυκλοφόρησε η 2η σεζόν του ριάλιτι "Paris in Love" - Δείτε το glam πάρτυ, φουλ στα ροζ! (φωτό)

Μέσα, λοιπόν, από ένα επεισόδιο αποκαλύπτει πόσο φοβόταν να αλλάξει την πάνα του γιου της, ένα μήνα μετά τον ερχομό του.

«Πρέπει να μάθω πώς να του αλλάζω πάνα;» ρωτάει η Paris την αδερφή της. Και λίγο πριν του την αλλάξει, η Πάρις παίρνει τον γιο της αγκαλιά και του λέει: «Είπα ότι δεν θα το έκανα αυτό στα γενέθλιά μου, αλλά θα το κάνω για σένα».

 

 

Μέσα από το βίντεο που έγινε viral βλέπουμε την νταντά Τζένα, να στέκεται δίπλα στην αλλαξιέρα καθώς η Νίκι δίνει οδηγίες στην αδερφή της για το πώς να αλλάξει την πάνα του Phoenix. Κάποια στιγμή, η Hilton ρωτάει την νταντά ποια πλευρά της πάνας είναι η μπροστινή και ποια η πίσω, με την αδερφή της να της υπενθυμίζει να μην το κάνει με απότομες κινήσεις, ενώ η νταντά της προτείνει να μιλάει στον γιο της ενώ τον αλλάζει.

Οι ανάμεικτες αντιδράσεις στα social media

Πολλοί ήταν εκείνοι που εκνευρίστηκαν με τα όσα έβλεπαν ενώ άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πλάκα.

«Αισθάνομαι άσχημα που κρίνω γιατί δεν ξέρω την Πάρις. Προφανώς κανείς μας δεν την ξέρει… αλλά… αλήθεια τώρα; Δεν αλλάζει την πάνα του μωρού της; Ορίστε;» σχολίασε κάποιος με έναν άλλον να γράφει: «Λυπάμαι… αλλά ορίστε;;;;;;». «Δεν θέλω να ακουστώ σαν να ντροπιάζω τη μαμά, αλλά έλα τώρα, έναν μήνα μετά;;;; Ακόμη και ο άντρας μου άλλαξε πάνα μετά από μια μέρα!» επέκρινε κάποιος άλλος.

Διαβάστε ακόμη: Μπήκαμε στο σπίτι της Πάρις Χίλτον - Ζωγραφίζει με το μωρό της & φοράει μάσκα για τα μάτια

 

 

«Οι πλούσιοι άνθρωποι είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα, αυτό είναι πραγματικά λυπηρό» υποστήριξε ένα άτομο. «Κανένα ποσό χρημάτων δεν θα με εμπόδιζε να ασχοληθώ με το δικό μου μωρό» σχολίασε ένας ακόμη. «Η νταντά είναι αγχωμένη βλέποντάς της να το κάνει αυτό» παρατήρησε ένας άλλος.

«Πιθανώς έτσι μεγάλωσε η Πάρις, σχεδόν αποκλειστικά από νταντάδες» τόνισε ένα άτομο. «Είναι το μόνο που ξέρει». «Παιδιά, δεν είναι όλοι καλοί στο να γίνονται μαμάδες για πρώτη φορά. Χρειάζεται χρόνος» σχολίασε ένας άλλος. «Τουλάχιστον προσπαθεί και τώρα είναι μια σπουδαία μαμά. Σταματήστε να την ντροπιάζετε».

Διαβάστε ακόμη; Paris Hilton: Η φαντασμαγορική τελετή του γάμου της - Επέτειος για την πολυεκατομμυριούχο socialite

Ένας ακόμη αστειεύτηκε: «Αν είχα τα χρήματα, ούτε εγώ θα άλλαζα πάνα για ένα μήνα» με έναν άλλον να συμφωνεί: «Ελάτε τώρα. Αν δεν χρειαζόταν να αλλάζουμε πάνες, δεν θα το κάναμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ