Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου: «Εσείς με τις τέλειες οικογένειες σας καλά;» - «Εμένα ο πατέρας μου απατούσε την ηθοποιό μάνα μου και εγώ ναρκωτικά…»

Αποκαλύψεις για τη ζωή της έκανε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη

Με ένα βίντεο στο Tik-Tok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας πληροφορίες για την παιδική της ηλικία με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννηση της μητέρας της.

Υπό τον ήχο της μουσικής, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου γράφει:

«Ναι, είμαστε μία ανισόρροπη οικογένεια ανάμεσα σε τόσες ισορροπημένες! Η μάνα μου ηθοποιός… Καλλιτεχνική τρέλα! Ο πατέρας μου δικηγόρος. Απιστούσε! Εγώ ναρκωτικά και τρέλα! Τι λες τώρα σοβαρά; Κι εσείς με τις τελείες οικογένειές σας, καλά; Μέσα από τόση ανισορροπία έρχεται ισορροπία. Πως την παλεύαμε ρε συ; Απαράδεκτοι όλοι!».

Η ίδια συνηθίζει να επικοινωνεί με τον κόσμο μέσα από τα social media, εκφράζοντας τις σκέψεις της, κάτι που έκανε και μετά από αυτήν την ανάρτηση.

Σε νέα δημοσιεύση λοιπόν έγραψε: "Δεν ντρέπομαι για τίποτα που έχω βιώσει... που έχω ζήσει! Για κάποιο λόγο... Κλείνει η πόρτα του σπιτιού σου.... Ντρέπεσαι; Δεν θα έπρεπε...Όσο ντρέπεσαι για το οτιδήποτε... ... δεν θα είσαι αυθεντικός άρα αληθινός! Κάνε τη διαφορά! Εκφράσου! Μοίρασε εμπειρίες, πόνο... Συνδέσου... Για να αποσυνδεθείς! Να ελευθερωθείς!

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: "Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στην μαριχουάνα, στα χάπια" - "Τα πολλά γάρα, δημιουργούν προβλήματα στον εγκέφαλο"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ