Το νιόπαντρο ζεύγος (;) Πλεύρης-Σιακαβάρα σε επίσημη εμφάνιση! Μπορντό βελούδο για τη Γεωργία, bleu nuit γραβάτα για τον Κωνσταντίνο (φωτό)

Που πήγαν;

Το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δράσης Αφρικής κα Μέρω Κεσεσίογλου, διοργάνωσε φιλανθρωπική βραδιά στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL με τους αγαπημένους τραγουδιστές Πέγκυ Ζήνα και Παναγιώτη Πετράκη οι οποίοι συμμετείχαν με χαρά κι ενθουσιασμό στον φιλανθρωπικό σκοπό της βραδιάς .

Όλα τα έσοδα  θα διατεθούν στα 300 ορφανά φορείς του AIDS που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο  που έχει ιδρύσει η Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού στην Αφρική και στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με τη Γεωργία Σιακαβάρα.

Ο φωτογραφικός φακός του ndp τους απαθανάτισε να ποζάρουν δίπλα δίπλα με εκπληκτικό look.

Η σύντροφος του Πλεύρη, Γεωργία φορούσε μπορντό βελούδο πανωφόρι ενώ εκείνος εξίσου επίσημος με σκουρόχρωμο κοστούμι και bleu nuit γραβάτα.

Η διάψευση του γάμου του ζευγαριού

Χθες (21/12) κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύτηκε τη Γεωργία Σιακαβάρα.

Σήμερα, ωστόσο, βγήκαν οι ίδιοι και διέψευσαν αυτό το γεγονός.

«Δε χρειάζεται να πείτε “στα δικά μας”, δεν αληθεύει ότι παντρευτήκαμε».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις που είχαν τα παιδιά του Θάνος και Φένια μέσα από τα social media με τον ίδιο να απαντά με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο.

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δε συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς, τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δεν τους καλώ στον γάμο μου, ούτε τον γιο μου που είναι βουλευτής, ποτέ».

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Πλεύρης-Γεωργία Σιακαβάρα:Τρυφερές στιγμές σε νέα βραδινή έξοδο τους-Το φιλί μπροστά στην κάμερα(βίντεο)

«Δε με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κύριο Πλεύρη. Δε με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» δήλωσε από τη δική της πλευρά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Για να το αποσαφηνίσουμε, δεν παντρευτήκατε, έχει γίνει πρόταση γάμου και αναμένουμε» είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να απαντά «Ναι ωραία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ