Πως ντύθηκαν για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν οι top fashion influencers Άννα Μαυρίδη & Βάσια Κωσταρά -στα λευκά η μια, με δική της δημιουργία η άλλη (φωτό)

 

 

 

 

 

 

Εντυπωσιακές εμφανίσεις για τα Χριστούγεννα από τις trend setters καλλονές

 

 

 

 

Με εντυπωσιακά look έκαναν Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν οι fashion influencers που αγαπάμε να βλέπουμε, Άννα Μαυρίδη και Βάσια Κωσταρά. Οι πανέμορφες ξανθιές του Instagram επέλεξαν glamour σύνολα, αλλά την ίδια στιγμή πολύ κομψά. 

 

Η Άννα Μαυρίδη πόζαρε μαζί με την οικογένειά της μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με ανοιχτόχρωμο φαρδύ παντελόνι με παγιέτες, λευκό πουκάμισο και εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε 'From our family to yours, Merry Christmas! ❤️'. Στη φωτογραφία και η γάτα της οικογένειας! 

 

 

 

Η Βάσια Κωσταρά από την άλλη, φόρεσε μια δικιά της δημιουργία, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, που για φέτος ήταν ένα μαύρο φόρεμα, με ψηλό λαιμό, διαφάνεια και μεταλλιζέ λεπτομέρειες με στρας. Από μέσα φόρεσε ένα σετ εσωρούχων που έκανε το σύνολό της σέξι αλλά όχι προκλητικό. Το χτένισμά της ήταν ανάλαφρο, ενώ έβαλε κόκκινο κραγιόν για να αποτυπώσει ακόμα περισσότερο το γιορτινό κλίμα! Στη δική της λεζάντα έγραψε 'Merry Christmas y’all ?'

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ελληνίδες Influencers κάνουν Χριστούγεννα με στυλ: Από την Άννα Μαυρίδη & την Βάσια Κωσταρά ως την Μαρία Ηλιάκη & την Έβελυν Καζαντζόγλου (Φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Πως ντύθηκαν δύο Ελληνίδες influencers αυτές τις άγιες μέρες; - Άννα Μαυρίδη - Βάσια Κωσταρά σε χριστουγεννιάτικο mood (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ