Το «καθωσπρέπει» Χριστουγεννιάτικο στυλ της Τζένιφερ Γκάρνερ μπροστά στο δέντρο: Πράσινο κοκτέιλ φόρεμα & ζωνάκι χρυσό, μειδίαμα ελαφρύ & κόμμωση με vagues

Όμορφη και σοβαρή εύχεται Καλά Χριστούγεννα και παγκόσμια ειρήνη. 

Η Τζένιφερ Γκάρνερ, ηθοποιός του Χόλιγουντ, ακτιβίστρια για την προσχολική εκπαίδευση και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Save the Children USA ποζάρει πανέμορφη μπροστά στο Χριστουγεννιάικο δέντρο, με πολύ 'ήσυχο' ωστόσο στυλ και ύφος, και γράφει στο post που ανέβασε στο Instagram 'Merry Christmas and Peace on Earth' ?

 

 

 

Το πράσινο σμαραγδί φόρεμα και το vague χτένισμα της Τζένιφερ Γκάρνερ ταιριάζει τέλεια με το στυλ της ηθοποιού που το υποστηρίζει με το χαμηλό προφίλ της και τον τρόπο που κινείται στον χώρο του Χόλιγουντ και έξω από αυτόν.  

 

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έχει βρει την ευτυχία δίπλα στον χαμηλών τόνων John Miller, ιδρυτή του Cali Group, της αλυσίδας που βγάζει τα δημοφιλή Αμερικάνινα CaliBurger – αλλά δεν έχουν παντρευτεί, όπως ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των τριών παιδιών της Ben Affleck με την J. Lo. Αντίστοιχο χαμηλό προφίλ, όπως διατηρεί σε σχέση με την προσωπική της ζωή η Τζένιφερ Γκάρνερ, διατηρεί και στον τρόπο που ντύνεται και κινείται. Το ντύσιμο της είναι πάντα απλό και κλασικό αλλά σικάτο, σε αντίθεση με τις σέξι εμφανίσεις - υπερπαραγωγή της σταρ που πήρε την θέση της στην καρδιά του Μπεν, Τζένιφερ Λόπεζ. 

 

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Το χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο σπίτι τους και το... karaoke (βίντεο)

 

Διαβάστε ακόμη: Ο Ben Affleck με τις δύο Jens του! Η πρώην σύζυγος Jennifer Garner, η νυν Jlo & τα παιδιά τους - happy family (φωτό & βίντεο)

 

Διαβάστε ακόμη: Σαν δύο σταγόνες νερό: Η 17χρονη κόρη "ξεπέρασε" τη μητέρα της, Τζένιφερ Γκάρνερ - Η σπάνια εμφάνιση τους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ