Τρυφερό ενσταντανέ του Φρανσουά Ολάντ με την αγαπημένη του ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ και τον σκύλο τους – εύχονται Joyeux Νoël

Σε σπάνια προσωπική του στιγμή το ζευγάρι 

Ο Φρανσουά Ολάντ, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, και η ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ περνούν τα δεύτερα Χριστούγεννα ως παντρεμένοι και δεν διστάζουν να μοιραστούν μια προσωπική τους φωτογραφία, μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε τρυφερό ενσταντανέ και το σκυλάκι τους παρέας, ενώ εύχονται 'Joyeux noël à tous' . 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι αυτός είναι ο πρώτος γάμος για τον 67χρονο πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, που  παντρεύτηκε την ηθοποιό και παραγωγό Ζουλί Γκαγιέ τον Ιούνιο του 2022 στο δημαρχείο της Tulle με την Julie να επιλέγει ένα λευκό φόρεμα με ιδιαίτερα μανίκια.

 

 

 

Σύμφωνα με το parismatch.com αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για την ηθοποιό που υπήρξε παντρεμένη (2000-2006) με τον σκηνοθέτη Santiago Amigorena, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Tadeo και τον Ezekiel.

Ο πρώην πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας πάλι δεν είχε ξαναντυθεί γαμπρός, παρόλο που έχει τέσσερα παιδιά με την Ségolène Royal (τον Thomas, την Clémence, τον Julien και την Flora).  Ο χωρισμός τους ανακοινώνεται το βράδυ του δεύτερου γύρου των εκλογών του 2007.

Δεν ήταν παντρεμένος ούτε με την δημοσιογράφο  Βαλερί Τριερβελέρμε την οποία μοιράστηκε την ζωή του για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και την οποία απάτησε με την Γαλλίδα ηθοποιό και τωρινή γυναίακ του. Η Trierweiler ζούσε μαζί του στο Ελιζέ ωστόσο ο πολιτικός είχε έθεαθεί να φεύγει πάνω σε ένα σκούτερ από το σπίτι της νέας του φιλενάδας!

Η Βαλερί Τριερβελέρ  57χρονη γνώρισε τον Ολάντ κατά τις βουλευτικές εκλογές του 1988, ενώ εκείνος ζούσε τότε με τη  Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Η σχέση τους ξεκίνησε το  2007, ενώ εκείνη ήταν ακόμη παντρεμένη και έκαναν γνωστό τον δεσμό τους τον Οκτώβριο του 2010, μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ένας Γάλλος πρόεδρος, μία ηθοποιός, ένας μεγάλος έρωτας: Το σκάνδαλο & το ζεύγος Φρανσουά Ολάντ - Ζιλί Γκαγιέ (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ποιο είναι αυτό το αγοράκι - κουκλάκι; Σήμερα πρόεδρος μεγάλης Ευρωπαϊκής χώρας, γιορτάζει τα γενέθλιά του

Διαβάστε ακόμη: Ο François Hollande επιτέλους ντύθηκε γαμπρός! Πρώτος γάμος με την Julie Gayet - έχει 4 παιδιά από την Royal που ποτέ δεν παντρεύτηκε (φωτό)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ