Γιατί έλειπε η Μελάνια από το πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ στη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της οικογένειας – Οι φήμες και ο πραγματικός λόγος της απουσίας (φωτό)

Η οικογένεια Τραμπ μαζεύτηκε για να φωτογραφηθεί, αλλά χωρίς της Μελάνια τη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ δίνει μάχη για να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2024, έχοντας βέβαια και πολλές δικαστικές διαμάχες, η Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της οικογένειας, του έφερε κι άλλες φουρτούνες.

Μία έκπληξη περίμενε όσους είδαν την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της οικογένειας του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς απουσίαζε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ.

Η φωτογραφία, την οποία ανέβασε στα social media η αρραβωνιαστικιά του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, έδειχνε τον Τραμπ χαμογελαστό και πλαισιωμένο από τα περισσότερα από τα παιδιά του - συμπεριλαμβανομένου του πανύψηλου 17χρονου γιου του, Μπάρον, τον οποίο έχει αποκτήσει με την Μελάνια. Ο πατέρας της Μελάνια, Βίκτορ Κναβς, συμμετείχε στο οικογενειακό πορτρέτο.

Η επίμαχη φωτό

H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ κια τον Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε και φωτο με τους τρεις τους

 

 

Διαβάστε ακόμα: #First Lady war στο twitter για το ποια είναι η «καταλληλότερη» & η «ομορφότερη»: Η Μελάνια, η Τζιλ, η Μισέλ – Τρεις διαφορετικές προσωπικότητες

Πού βρίσκεται η σύζυγος;

Ο εκπρόσωπός της αρκέστηκε να απαντήσει ότι «η Μελάνια φρόντιζε ένα οικογενειακό θέμα την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία».

Η εφημερίδα Post ωστόσο αποκάλυψε ότι η 53χρονη Μελάνια βρισκόταν με την άρρωστη μητέρα της Αμαλία Κναβς στο νοσοκομείο, όταν έγινε η φωτογράφηση στην έπαυλη Mar-a-Lago.

«Η Μελάνια ήταν πάντα πολύ αφοσιωμένη στην οικογένειά της» διευκρίνισε πηγή από το περιβάλλον της κυρίας Τραμπ στο Fox News Digital. «Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πέρασε αυτά τα Χριστούγεννα με την άρρωστη μητέρα της».

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Τραμπ που ήταν στην οικογενειακή φωτογραφία ήταν ο Don Jr. και ο Guilfoyle, η Ivanka Trump, ο σύζυγός της Jared Kushner και τα τρία τους παιδιά καθώς και η Tiffany Trump και ο σύζυγός της Michael Boulos.

Ο άλλος γιος του Τραμπ, ο Έρικ, και η σύζυγός του Λάρα δεν συμμετείχαν στη φωτογράφηση.

Διαβάστε ακόμα: Το power couple ξαναχτυπά: Δημόσια εμφάνιση για ΝτόναλντΤραμπ και Μελάνια- πρώτη κοινή εμφάνιση μετά από 7 μήνες

Η απουσία της πρώην Πρώτης Κυρίας ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά τις πληροφορίες ότι η Μελάνια σχεδιάζει να αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της το 2024, καθώς ο σύζυγός της θέλει να βάλει ξανά υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο.

«Ο Τραμπ και η οικογένειά του είναι τόσο σίγουροι ότι θα ξαναγίνει πρόεδρος που οι γνώστες του Mar-a-Lago λένε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μελάνια να εντείνει τις κορυφαίες διπλωματικές εμφανίσεις το 2024», ανέφερε μια πηγή.

«Η Μελάνια συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα της να ενταχθεί στις τάξεις των ιστορικών πρώτων κυριών και να αφήσει το στίγμα της στην ιστορία... Αισθάνεται καλύτερα προετοιμασμένη για τον πιθανό ρόλο της τη δεύτερη φορά».

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Μελάνια θα μπορούσε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην εκστρατεία του συζύγου της αυτή τη φορά, επειδή ο Μπάρον είναι πλέον έφηβος.

Πάντως η Μελάνια ανένασε φωτό με τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από τρεις μέρες, υπέρλαμπρη πάντα.

 

 

Δείτε ακόμα: Ντόναλντ Τραμπ: Με σμόκιν και παπιγιόν ποζάρει με την εντυπωσιακή Μελάνια και εύχεται 'Καλά Χριστούγεννα' - Με λευκό μίντι φόρεμα η πρώην 'Πρώτη Κυρία' της Αμερικής

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ