Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συντρόφου του ηθοποιού Πάνου Νάτση: Αν δύο άνθρωποι προσπαθήσουν πάρα πολύ, θα καταφέρουν να μπουν ο ένας μέσα στον άλλο

Ο Πάνος Νάτσης θα είχε γενέθλια χθες

Σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθούν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο Πάνος Νάτσης. Ο νεαρός ηθοποιός που σκοτώθηκε σε τροχαίο, θα γιόρταζε στις 3 Ιανουαρίου τα γενέθλιά του και η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου δεν ήταν δυνατόν να τα ξεχάσει.

Με αφορμή τα γενέθλια του Πάνου Νάτση, η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο instagram.

Άλλωστε στις 29 Ιανουαρίου θα κλείσουν δύο χρόνια από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο νεαρός ηθοποιός, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά κυρίως στη σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου.

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Νάτσης: «Το πένθος» λέει η σύντροφός του «αλλόκοτο, τρελό, παρανοϊκό, οι φίλοι κουράζονται & φεύγουν - μοναχικός ο δρόμος» (βίντεο)

Η μουσικός αναδημοσίευσε μία φωτογραφία του Πάνου Νάτση κι έγραψε:

«Ευτυχώς όσο πυκνά και αν είναι τα μόρια ενός ανθρώπινου σώματος, πάντα θα υπάρχει ένα ανεπαίσθητο κενό έτσι ώστε αν δύο άνθρωποι προσπαθήσουν πάρα πολύ, θα καταφέρουν να μπουν ο ένας μέσα στον άλλο…».

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Καπουτζίδης με δάκρυα αποχαιρετά επί σκηνής τον Πάνο Νάτση - «θα είναι πάντοτε μέσα μας» (βίντεο)

Δείτε την ανάρτηση: 

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του στις 29 Ιανουαρίου 2022. Επέστρεφε με τη μηχανή του από φιλικό σπίτι, όταν συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Δεληγιώργη στον Κεραμεικό, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Δείτε ακόμα: Σέρρες: Το Twitter αποθέωσε τη σειρά του Καπουτζίδη - Η συγκινητική σκηνή με τον Πάνο Νάτση

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ