Η νέα εμφάνιση της Amal Clooney στο πλάι του George αλλά και του Έλληνα κομμωτή της, Δημήτρη Γιαννέτου – Με λευκή παγιετέ τουαλέτα (φωτό)

Πάντα εντυπωσιακή η Αμάλ Κλούνεϊ

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο Έλληνας κομμωτής των σταρ και των celebrities ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες "απολογισμού του 2023".

Πρώτη απ’ όλες τις φωτό η νέα εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ με ένα εντυπωσιακό χτένισμα στο υπέροχο μακρύ μαλλί της και μία λευκή παγιετέ τουαλέτα. Δίπλα της ο σύζυγός της Τζορτζ Κλούνεϊ με μαύρο σμόκιν, όπως και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

 

 

Στη δεκάδα των φώτο που ανέβασε υπάρχει και δεύτερη φωτό της Αμάλ Κλούνεϊ με πράσινο φόρεμα αυτή τη φορά, που φόρεσε πριν από περίπου έναν μήνα σε μία της έξοδο.

Διαβάστε ακόμα: Τα lovebirds Τζορτζ-Αμάλ Κλούνεϊ βγήκαν ραντεβού! Απίθανο μίνι φόρεμα για τη δικηγόρο & φυσικά το hairstyle είχε άρωμα Ελλάδας ... (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Γαμπρός & νύφη ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ για καλό σκοπό: Όλη η ελίτ του Χόλιγουντ μαζί τους - Η λευκή παγιετέ τουαλέτα της Βρετανολιβανέζας καλλονής (φωτό - βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ