Γρηγόρης Λέων: «Δεν αποκλείεται να τεμάχισε τον Μπάμπη, ο κρεοπώλης» - Γιατί ο 31χρονος έκανε αναζητήσεις με τη φράση "κρυμμένος θησαυρός" (βίντεο)

Τι έδειξαν τα στοιχεία από τη μερική ανάκτηση δεδομένων του κινητού του Μπάμπη Κούτσικου

Μία μακάβρια εκτίμηση έκανε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για τον 31χρονο Μπάμπη που παραμένει εξαφανισμένος εδώ και περίπου 15 μέρες. Ο 50χρονος κρεοπώλης έχει συλληφθεί και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

«Δεν θα το απέκλεια σαν ενδεχόμενο και είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί» επισήμανε.

«Εάν κάποιος έχει θανατωθεί με οποιονδήποτε τρόπο, μεταφέρεται κάπου και στη συνέχεια τεμαχίζεται, εκεί δεν παράγεται μεγάλη ποσότητα αίματος. Έχουμε εκροή αίματος μόνο και μόνο λόγω βαρύτητας. Η ποσότητα αίματος που αναμένεται να βρεθεί είναι πολύ λιγότερη», κατέληξε ο κ. Λέων.

Διαβάστε ακόμα: Κραυγή απόγνωσης από τη μητέρα του 31χρονου Μπάμπη: «Που είναι το παιδί μου, μίλα ρε..., δεν έχεις ψυχή» - Συνελήφθη ο κρεοπώλης για ανθρωποκτονία με δόλο (βίντεο)

Ο Μπάμπης αναζητούσε στο ίντερνετ για «κρυμμένο θησαυρό»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, μία ημέρα πριν από την ξαφνική εξαφάνισή του ο 31χρονος Μπάμπης αναζητούσε στο διαδίκτυο από το κινητό του «πως βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς, τι σημάδια βλέπουμε», ενώ είχε μπει σε σάιτ όπου έβλεπε τα σημάδια που υπάρχουν σε πέτρες και κλαδιά.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε δώσει ραντεβού με τον 31χρονο, αλλά όχι για κυνήγι. Θα μπορούσε ο κρεοπώλης να είχε δελεάσει τον αγνοούμενο με ένα δήθεν κυνήγι θησαυρού ώστε να τον παρασύρει και να τον σκοτώσει;

«Τίποτα δεν αποκλείεται», είπε στο MEGA ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος στη συνέχεια έχτισε το προφίλ του 31χρονου αγνοούμενου.

«Ήταν ένα εξαιρετικό και φιλότιμο παιδί. Δεν είχε δανείσει μόνο στον 50χρονο, αλλά και αλλού. Ο Μπάμπης δεν ήταν ένα άτομο που πίστευε στην ύλη. Ήταν ένα αγνό παιδί, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός», είπε για τον 31χρονο, ενώ άφησε αιχμές για τα κενά μνήμης του 50χρονου: «Ακούστηκε πως όταν πήγε στο σπίτι του η αστυνομία για να υποδείξει που είναι το τηλέφωνό του, υπέδειξε στο συγκεκριμένο παράθυρο. Και ρωτάω, έχει κενό μνήμης για 1 ώρα και 10 λεπτά και δεν θυμάται τι έκανε, αλλά θυμάται που είχε ξεχάσει το τηλέφωνό του;».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ