Πυροβολήθηκε πισώπλατα ο Μπάμπης Κούτσικος με σκάγια για αγριογούρουνα: Τι δείχνουν τα στοιχεία του ιατροδικαστή (βίντεο)

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τη σορού του Μπάμπη Κούτσικου

Τίτλοι τέλους στην εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου με τον πλέον τραγικό τρόπο. Ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός σε βαλτώδη περιοχή στην Ευαγγελίστρια, στον κάμπο Ευηνοχωρίου και μάλιστα σκεπασμένος με βαρύ αντικείμενο σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα πρώτα στοιχεία από τη σορό του άτυχου άνδρα δείχνουν ότι ο Μπάμπης πυροβολήθηκε πισώπλατα από κυνηγετικό όπλο, στον κορμό του με σκάγια για αγριογούρουνα. Ωστόσο, δεν μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί ακόμα ο ακριβής αριθμός των πληγμάτων που δέχθηκε. 

Η σορός βρέθηκε σε πρηνή θέση, έχει εμφανή ίχνη σήψης και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω των αλλοιώσεων που επιφέρει η πολυήμερη παραμονή στον βάλτο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η σορός του Μπάμπη έφερε και δαγκωματιές από ζώα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε συνεργός στη δολοφονία του 31χρονου, αλλά και για να βρεθεί το όπλο.

O εκπαιδευμένος σκύλος που βοήθησε στην ανεύρεση της σορού του Μπάμπη Κούτσικου / Φωτογραφία: ERTnews

Τον άτυχο Μπάμη βρήκε το εκπαιδευμένο σκυλί Κ9 (Πηγή: ERTnews)

Σήμερα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή της σορού στην Πάτρα και αναμένεται να εξαχθούν περισσότερα συμπεράσματα.

 

Η σορός βρέθηκε κατά τη διάρκεια ερευνών από πραγματογνώμονα που είχε οριστεί, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και την Κυριακή ο σκύλος είχε αναστατωθεί στη συγκεκριμένη περιοχή, ωστόσο, επειδή επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες (με πολύ αέρα), ήταν αδύνατο να εντοπιστεί ακριβώς το σημείο. Τη Δευτέρα, που κόπασαν οι άνεμοι, ο σκύλος οδήγησε τον πραγματογνώμονα στο ακριβές σημείο, όπου εντόπισε το μακάβριο εύρημα. Η σορός του Μπάμπη Κούτσικου βρέθηκε σκεπασμένη από καλάμια αλλά και από βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα πέτρα.

 

«Το παιδί μου»: Η σπαρακτική κραυγή της μητέρας όταν μαθαίνει ότι βρέθηκε η σορός

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που η οικογένεια ενημερώνεται ότι βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου.

«Το παιδί μου», ακούγεται να λέει η μητέρα του 31χρονου, με δάκρυα στα μάτια, ενώ ήταν έξω από τα δικαστήρια όπου απολογούνταν ο 50χρονος κρεοπώλης.

 

 

Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης

O 50χρονος κρεοπώλης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την εξάωρη απολογία του, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο. Αρνήθηκε πάντως να ομολογήσει, ακόμη και όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι έχει βρεθεί η σορός του Μπάμπη Κούτσικου.

Την ώρα της μεταγωγής του, δεκάδες συγκεντρωμένοι τον αποδοκίμασαν έντονα.



Προς το παρόν, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη η καραμπίνα που φέρεται να είχε πάρει μαζί του ο Μπάμπης, σύμφωνα με την οικογένειά του. Αναζητούνται DNA και αποτυπώματα, ωστόσο, λόγω της πολυήμερης παραμονής της σορού στον βάλτο, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να βρεθούν.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός είχε μπει στο στόχαστρο των Αρχών και από τις κάμερες της Ιόνιας Οδού, καθώς ο 50χρονος κρεοπώλης είχε στρίψει προς Ευηνοχώρι. Εκτιμάται ότι ίσως το σημείο εντοπισμού της σορού να είναι και το σημείο δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, ή κάπου εκεί κοντά.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Κραυγή απόγνωσης από τη μητέρα του 31χρονου Μπάμπη: «Που είναι το παιδί μου, μίλα ρε..., δεν έχεις ψυχή» - Συνελήφθη ο κρεοπώλης για ανθρωποκτονία με δόλο (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ