«Ούτε η ΑΑΔΕ θα βγάλει άκρη με τον Πολυχρονόπουλο - Έχει βγάλει κάρτες σε άστεγους και χρήστες ναρκωτικών» - Καταγγελία σοκ πρώην εθελόντριας (βίντεο)

Μιλάει σε πρωινή εκπομπή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Συνεχώς νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο συμπληρώνοντας το παζλ.

Πρώην εθελόντρια της «Κοινωνικής Κουζίνας» μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την κατάσταση που επικρατούσε στην εν λόγω κοινωνική δράση.

Σύμφωνα με όσα λέει η πρώην εθελόντρια, ο Πολυχρονόπουλος επιχειρούσε να ξεγελάσει κι άλλον κόσμο λέγοντας ότι θα πάει να μαγειρέψει για τους πρόσφυγες στη Γάζα... την ώρα που κανείς δεν μπορεί να περάσει από το σημείο. Όταν κάποιος του ανέφερε ότι είναι αδύνατον να πάει, ούτε ο Ερυθρός Σταυρός δεν μπορεί, εκείνος, πάντα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εθελόντρια, χρησιμοποίησε παραποιημένες φωτογραφίες ότι δήθεν βρίσκεται στον Λίβανο.

Διαβάστε ακόμη: «Άλλος Άνθρωπος»: Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, της μητέρας και του γαμπρού του – Πως διακινούσε χρήματα μέσω Paypal (βίντεο)

Ωστόσο και στην Καρδίτσα, κατά την διάρκεια της μεγάλης καταστροφής που υπέστη η περιοχή απο τις πλημμύρες, είπε ότι πράγματι πήγε αλλά αλλά δεν έκανε τίποτα. «Μια φορά μαγείρεψε και μετά έφυγε αφήνοντας δυο κοπέλες εκεί. Ξέρετε πόσα χρήματα μάζεψε για την Καρδίτσα; Τον ρώτησαν τι έγινε και είπε ότι τον έδιωξε ο δήμαρχος. Τον ρωτούσαν που είναι τα 600.000 για το σπίτι το 3ορφο που έλεγε ότι θα αγοράσει. Και απαντούσε πως δεν πληρούσε τις προδιαγραφές και τα έβαλε τα χρήματα για την κουζίνα και τα τρόφιμα. Του έλεγαν να φέρει πίσω τα 600.000. Εν τω μεταξύ έχουν φύγει από πολλά κτίρια γιατί άφηνε απλήρωτα ενοίκια και είχαν μαζευτεί», κατέληξε.

«Δεν μας νοιάζει το ελάττωμα του Κώστα Πολυχρονόπουλου. Μας νοιάζει ότι το ήξεραν όλοι εκείνοι και δεν τον έστειλαν σπίτι του. Ξέρει να παίζει καλό θέατρο, είναι η δουλειά του να σε κοροϊδεύει. Τώρα ο κόσμος δεν θα βοηθήσει ποτέ εμάς τους υπόλοιπους, αυτό μας πονάει. Τα χρήματα που έπαιρνε ο Κώστας δεν τα έχει δει άλλη οργάνωση», τονίζει σε άλλο σημείο της τοποθέτησης της.

«Το λάθος ήταν όσων ήξεραν τόσα χρόνια και δεν μιλούσαν. Έπρεπε να είχαν «βγάλει» από την μέση τον Κωνσταντίνο και να είχαν κάνει ΑΜΚΕ ή ΜΚΟ ή ΚοινΣΕΠ τον “Άλλο Άνθρωπο”. Του το ζητούσαν, του έλεγαν να φύγει και έλεγε δεν φεύγω, μέχρι και τη στιγμή που «έφαγε» τις καταγγελίες. Του έλεγαν να σηκωθεί και να φύγει και ότι δεν πάει άλλο. όταν τα πράγματα έφταναν σε ακραία σημεία, σηκώνονταν και έφευγαν εκείνοι και έφτιαχναν άλλες κουζίνες.

Διαβάστε ακόμη: «Τσέπωσε δωρεά 140.000 ευρώ»: Καταγγελία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο από πρώην εθελοντή – Έκανε λογαριασμό 7.500 ευρώ στα μπουζούκια (βίντεο)

Εγώ είχα πάει τις 2 πρώτες χρονιές τρόφιμα στον Κεραμεικό. Όταν κατάλαβα τι γινόταν είπα «γεια σας» και έφυγα. Το πρώτο που μού χτύπησε στο μάτι όταν είδα πως μαγείρευαν στον δρόμο και πόσο επικίνδυνα ήταν υγειονομικά. Το δεύτερο ήταν όταν ξεκίνησε να ζητάει χρήματα. Ο κόσμος έχει ένα ελάττωμα, να θεοποιεί κάποιους ανθρώπους, να τους αγιοποιεί και να τους αναθέτει τη μοίρα του. στην πορεία κατάλαβαν ότι τους εκμεταλλεύονταν», είπε.

Διαβάστε ακόμη: «Τα χρήματα που δόθηκαν για τον “Άλλο Άνθρωπο” πήγαν όλα εκεί»: Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απαντά στις κατηγορίες - «Δεν έχω πάρει ούτε ένα σεντ» (βίντεο)

Και συμπλήρωσε: «Οι λογαριασμοί στην μαμά του, τον γαμπρό του και στην αδερφή του δεν είναι οι μόνοι που έβαζε λεφτά. Και αυτό που λέει τώρα είναι ότι “δεν ήταν και ανήλικοι όσοι έβαζαν χρήματα, ας μην έβαζαν”. Πάει τώρα να μοιράσει την ευθύνη και αυτό γιατί ξέρει καλά να χειρίζεται την ψυχολογία του πλήθους. Έχουν γίνει πολλές δουλειές εκεί μέσα που δεν πρόκειται να βγάλει ούτε η ΑΑΔΕ άκρη. Έχει βγάλει κάρτες σε αστέγους, σε χρήστες που αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι και νεκροί. Τα προηγούμενα χρόνια ο Κωνσταντίνος γλέντησε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ