Story of the day - Ο έρωτας δεν διαλέγει... στρατόπεδα - Αστυνομικός και διαδηλώτρια στην Ουκρανία ερωτεύτηκαν στην ''μάχη'' και παντρεύονται! (φωτό)

Λένε πως ο έρωτας είναι τυφλός. Δεν κοιτάει χρόνια, στερεότυπα και ιδέες. Στο ματωμένο Κίεβο, εκεί που πάνω από 70 άτομα έχασαν τη ζωή κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων «γεννήθηκε» μία περίεργη για κάποιους ιστορία αγάπης.

Λένε πως ο έρωτας είναι τυφλός. Δεν κοιτάει χρόνια, στερεότυπα και ιδέες. Στο ματωμένο Κίεβο, εκεί που πάνω από 70 άτομα έχασαν τη ζωή κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων «γεννήθηκε» μία περίεργη για κάποιους ιστορία αγάπης. Μία νεαρή διαδηλώτρια και ένας αστυνομικός συναντήθηκαν κάπου ανάμεσα στα οδοφράγματα και ερωτεύτηκαν, ενώ τώρα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο έρωτας «γεννήθηκε» όταν η 24χρονη Lidia Pankiv δέχθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της που έλεγε «Θέλω να σε παντρευτώ». Λίγη ώρα αργότερα έμαθε πως το μήνυμα προερχόταν από έναν αστυνομικό, ο οποίος, όπως αναφέρει η Daily Mail, την ερωτεύτηκε για το θάρρος που έδειξε κατά τη διάρκεια των αιματηρών διαδηλώσεων.


Ετσι, ο ίδιος έψαξε να την βρει προκειμένου να της εκφράσει τον έρωτά του και να της ζητήσει να παντρευτούν.

Το ραντεβού δεν άργησε να έρθει. Εκεί γνωρίστηκαν καλύτερα, ερωτεύτηκαν και οι δύο, ενώ υποσχέθηκαν πως θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ