Vintage Pic: Οι νιόπαντροι Ντίνος Ηλιόπουλος & Χίλντεγκαρντ Βίτσερ – «Ήταν η γυναίκα που έλαμπε πάντοτε πάνω απ’ το κεφάλι μου» (φωτό)

Tα lovebirds!

Aκόμη μία απίθανη vintage φωτογραφία μοιράστηκε μαζί μας η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog.

Στην ασπρόμαυρη αυτή φωτογραφία φαίνονται οι νίοπαντροι Ντίνος Ηλιόπουλος και Χίλντεγκαρντ Βίτσερ.

Απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι και μάλιστα ο Ηλιόπουλος ήταν πραγματικά ερωτευμένος μαζί της, καθώς για αυτήν έλεγε ότι ήταν η γυναίκα που έλαμπε πάντοτε πάνω απ’ το κεφάλι του.

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος παντρεύτηκε δύο φορές.

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν η Ρένα Βλαχοπούλου & ο Ντίνος Ηλιόπουλος φόρεσαν τα μαγιό τους σε παραλία της Θεσσαλονίκης - Σε ποια ταινία έπαιξαν;

Ο πρώτος του γάμος διήρκησε ελάχιστους μήνες, ενώ από τον δεύτερο, που τελέστηκε το 1963, με την Χίλντεγκαρντ Βίτσερ, αυστριακής καταγωγής, απέκτησαν δύο κόρες, την Εβίτα και τη Χίλντα Ηλιοπούλου, η οποία είναι ηθοποιός και έχει τρία εγγόνια, την Νικήτα της Εβίτας, την Έλλη και τον Ντίνο, της Χίλντας.

Διαβάστε ακόμα: H κόρη του Ντίνου Ηλιοπούλου - Γιατί ο τάφος του πατέρα μου γράφει: «Με συγχωρείτε κυρίες μου που δε μπορώ να σηκωθώ» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ