Άγγελος Παπαδημητρίου για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν το πιο ευγενικό παιδί» - «Στο τέλος είχε αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του, είχε αλλάξει» (βίντεο)

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου μιλάει για την προσωπική & επαγγελματική του πορεία, αλλά και για τις συνεργασίες του

Ο ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τις δυσκολίες της πορείας του και την σχέση του με άλλους καλλιτέχνες όπως με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, την Ζωζώ Σαπουντζάκη, την Αλίκη Βιουγουκλάκη κ.λπ.

Ο Άγγελος Πααπαδημητρίου έχει μία πολυσχιδή προσωπικότητα με αστείρευτο χιούμορ ενώ έχει διαπρέψει ως  ηθοποιός, τραγουδιστής και εικαστικός.

Αγαπήθηκε πολύ από τη συμμετοχή του “Στους Στάβλους της Εριέττας Ζαίμη” με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και μια πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

«Το πιο εύκολο πράγμα είναι να αμφισβητήσεις έναν καλλιτέχνη. Με ευχαριστεί όταν λένε ότι δεν έχω ταλέντο. Έχουν πει ότι στο θέατρο είμαι ένας “άγγελος” και στο τηλεοπτικό παιχνίδι που εμφανιζόμουν ένας ηλίθιος», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Όταν η κουβέντα πήγε στον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο Άγγελος Παπαδημητρίου είπε: «Ήταν το πιο ευγενικό παιδί στον κόσμο. Είχε μία αμφιβολία για το αν είναι κάλος ηθοποιός. Τον τελευταίο καιρό, είχε άλλες αγωνίες, έχανε τη ψυχραιμία του και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε»

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε στις 4 Ιουνίου 2008 με 21 μαχαιριές στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Παγκράτι, σε ηλικία 55 ετών.

Βρέθηκε γυμνός στο σαλόνι του, μέσα σε μια λίμνη αίματος από την οικιακή βοηθό του σπιτιού, ενώ το μαχαίρι του εγκλήματος εντοπίστηκε στην κουζίνα.

Στις 26 Ιουλίου 2008, ως ένοχος της δολοφονίας του ομολόγησε ο γεωργιανής καταγωγής Ντέιβιντ Μουρτικνέλι, ο οποίος δικάστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

 

 

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου προσέθεσε για την Ζωζώ Σαπουντζάκη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Μία γιαγιά είπε στη Ζωζώ Σαπουντζάκη ότι τα παπούτσια δεν πάνε με το φόρεμά της και η Ζωζώ την αποκάλεσε τρελή.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ταλέντο. Μην κοιτάτε αυτά που έκανε όταν μεγάλωσε. Κατάλαβα την ηλικία της Αλίκης από τον τρόπο που κατέβαινε τα σκαλιά».

Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη για την περιπέτεια της υγείας της: «Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ