Όλγα Γεροβασίλη: Μπαράζ συναντήσεων με στόχο να βρεθεί απέναντι στον Κασσελάκη - Είδε Φάμελλο, Θεοχαρόπουλο, Τεμπονέρα (βίντεο)

Όλα δείχνουν ότι η Όλγα Γεροβασίλη θα είναι υποψήφια απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη

Μια γυναίκα θα είναι και πάλι αντίπαλος στον Στέφανο Κασσελάκη που σήκωσε το γάντι της πρόκλησης και πάει πάλι μέσα στις επόμενες μέρες σε εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την Έφη Αχτσιόγλου που ηττήθηκε, η Όλγα Γεροβασίλη συγκεντρώνει την αποδοχή πολλών στελεχών.

Σειρά επαφών έχει κάνει σήμερα στη Βουλή η Όλγα Γεροβασίλη,  για να δει αν τελικά θα είναι υποψήφια, δεν θα μιλήσει στο συνέδριο όπως είχε προγραμματιστεί σήμερα, αλλά μάλλον θα τοποθετηθεί την Κυριακή που ολοκληρώνεται.

Διαβάστε ακόμα: Τι συμβαίνει με την Όλγα Γεροβασίλη; Όλη η δήλωση που μοιάζει με αποστασιοποίηση – «Χωρίζει» με Κασσελάκη; (βίντεο)

Το μεσημέρι η κυρία Γεροβασίλη συνάντησε τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Σωκράτη Φάμελλο, ενώ νωρίτερα στο γραφείο της στον 2ο όροφο της Βουλής είχε δει τον Διονύση Τεμπονέρα για 15 λεπτά, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δνε θα είναι υποψήφιος.

Διαβάστε ακόμα: Σήκωσε το "γάντι" ο Στέφανος Κασσελάκης στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ: Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε σε εκλογή από τη βάση – Ποιοι είναι απέναντί του (βίντεο)

Η δήλωση του Κώστα Ζαχαριάδη

Ήδη το πρωί της Παρασκευής ο Κώστας Ζαχαριάδης είπε στον ΑΝΤ1 ότι «φυσικά θα υπάρξει αντιπαραθετική υποψηφιότητα στον Κασσελάκη» στο ερώτημα που ακολούθησε αν η Όλγα Γεροβασίλη είναι το πρόσωπο που μπορεί να παίξει αυτον τον ρόλο απάντησε «κατά τη γνώμη μου ναι αλλά αυτό είναι κάτι που θα πουν πρώτα οι ίδιοι μέσα στο συνέδριο, δεν θα τους το υποδείξω εγώ».

 

 

Διαβάστε ακόμα: «Πυρά» κατά Κασσελάκη: Γ. Τσίπρας: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση, να βρούμε άλλον – Κ. Ζαχαριάδης: Εκλέξαμε πρόεδρο, όχι μονάρχη – Π. Παππάς: Αυτοκτονία η πρόταση μομφής (βίντεο)

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Φάμελλος ερωτηθείς για το αν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος είπε «έχω ξεκαθαρίσει από το καλοκαίρι ότι δεν ακολουθώ προσωπική διαδρομή και δεν έχουν σημασία οι προσωπικές επιλογές αλλά οι συλλογικές» για να προσθέσει, στη συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, ότι «έχω προβληματισμό για το πώς θα εξελιχθεί η συζήτηση, προφανώς παίζουν ρόλο τα πρόσωπα γιατί υλοποιούν την πολιτική»

 

 

Η αναζήτηση υποψηφίου/ων απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη εξελίχθηκε σε δείπνα και συναντήσεις μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα, καθώς επί της αρχής αναζητείται πρόσωπο κοινής αποδοχής από όλες τις τάσεις.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Τεμπονέρα: Τι οδήγησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην απομάκρυνση του στελέχους – Το παρασκήνιο των συγκρούσεων (βίντεο)

Κατά πληροφορίες το βασικό δίλημμα ήταν αν ο ή η υποψήφιος που θα επιλεγεί θα είναι κάποιο φρέσκο ηλικιακά πρόσωπο ή αν θα επιλεγεί μια πιο στιβαρή πολιτικά υποψηφιότητα.

Το χρονοδιάγραμμα

Ανάμεσα σε εκείνα που απομένουν να αποσαφηνιστούν πλέον είναι το χρονοδιάγραμμα της τετραπλής εκλογής, δηλαδή:

  • · Συντονιστικών τοπικών οργανώσεων
  • · Νομαρχιακών Επιτροπών
  • · Κεντρικής Επιτροπής και
  • · Εκλογής Προέδρου

Η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η την 10η Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμα: Παρέμβαση Τσίπρα με βολές κατά πάντων: Ο Κασσελάκης προεξοφλεί την ήττα αδιαφορώντας για τις συνέπειες - Οι διαφωνούντες περιμένουν την αποτυχία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ