Ξεσπά η σύζυγος του 57χρονου που εκτέλεσε ο πεθερός στην Αγ. Βαρβάρα: Τα παιδιά μου ρωτάνε «γιατί» - Κατέστρεψαν 3 οικογένειες κι η μάνα μου ζητά τα «καλλυντικούλια της» (βίντεο)

Τόσο ο πατέρας της γυναίκας και πεθερός του θύματος όσο και η σύζυγός του που φώναζε "ρίξτου, ρίξτου", έχουν προφυλακιστεί

«Σήμερα είναι μια ακόμα δύσκολη μέρα από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Ο άντρας μου δολοφονήθηκε από τα χέρια δύο δραστών που ήθελαν να αποκαλούνται "γονείς μου"» είπε η σύζυγος του 57χρονου από την Αγία Βαρβάρα ο οποίος δολοφονήθηκε από τον 69χρονο πεθερό του.

«Στη συνέχεια επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά αμαυρώνοντας τη μνήμη του! Δεν θα το επιτρέψω όμως αυτό. Δεν θα το επιτρέψει κανείς μας» τόνισε μιλώντας στο Mega η σύζυγος του 57χρονου.

Διαβάστε ακόμα: Πεθερός πυροβόλησε & σκότωσε τον γαμπρό του, πατέρα 3 παιδιών μπροστά στα μάτια του εγγονού - Το χρονικό του εγκλήματος (βίντεο)

Η γυναίκα καλείται να διαχειριστεί τόσο την απώλεια του συζύγου της όσο και το μεγάλωμα των παιδιών τους που ζητούν τον πατέρα τους: «Τα παιδιά μου έχουν μόνιμα στα χείλη τους ένα "γιατί". Δεν έχω απάντηση όμως που θα τα ηρεμήσει. Δεν υπάρχει τρόπος να αγαλλιάσει η ψυχή τους. Ακούνε άλλα παιδιά να φωνάζουν "μπαμπά" και παραπονιούνται και κλαίνε λέγοντας ότι δεν θα ξαναπούν ποτέ αυτή τη λέξη».

Διαβάστε ακόμα: «Ρίξτου, ρίξτου» φώναζε από το θυροτηλέφωνο η πεθερά: Ο σύζυγός της, εκτέλεσε τον γαμπρό του – Το θύμα κρατούσε το χεράκι του παιδιού του (βίντεο)

«Κατέστρεψαν τρεις οικογένειες κι αυτή πήρε τηλέφωνο τον αδελφό μου γιατί ήθελε τα καλλυντικούλια της. Εμένα στα αυτιά μου θα αντηχούν πάντα τα λόγια της μάνας μου, που φώναζε "ρίξτου, ρίξτου" και οι πυροβολισμοί» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε ακόμα: «Θα σε σκοτώσω και εσένα»: Ο πεθερός σημάδεψε τον γιό του, μετά τη δολοφονία του γαμπρού του στην Αγία Βαρβάρα - Τώρα ζητά «συγνώμη από τα εγγόνια» (βίντεο)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ