Δύο επεμβάσεις στην καρδιά για τον Βασίλη Μπισμπίκη: Τρόμαξε η Δέσποινα Βανδή, τον πήγε με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο - Τα νεότερα για την υγεία του (βίντεο)

Συνέχεια στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη στο δωμάτιο του νοσοκομείου είναι η Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αντιμετώπισε πριν από μέρες ένα καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στην καρδιά.

Τη Δευτέρα ο 46χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης παραπονέθηκε στη Δέσποινα Βανδή, στο σπίτι τους στη Βούλα ότι νιώθε ενοχλήσεις στο στήθος. Αμέσως και χωρίς να χάσει στιγμή η Δέσποινα Βανδή τον έβαλε στο αυτοκίνητό της και τον μετέφερε, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης στον ΑΝΤ1 έκανε μία πρώτη επέμβαση τη Δευτέρα το απόγευμα, όμως την Πέμπτη έκανε και δεύτερη εγχείρηση και τώρα αναρρώνει. Έχουν πάει όλα καλά είναι στον 6ο όροφο και πάντα δίπλα του είναι η Δέσποινα Βανδή.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα πάρει εξιτήριο την Δευτέρα.


Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτός ο έρωτας καλά κρατεί! - Ποιο τραγούδι αφιέρωσε δημόσια, η τραγουδίστρια στον αγαπημένο της; (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ