Ο Emanuel Macron, μποξέρ: Η διαφορετική πλευρά του Γάλλου Προέδρου – Κάνει προπόνηση προσηλωμένος & μαχητικός (φωτό & βίντεο)

Η επίσημη φωτογράφος του Emanuel Macron, μας τον παρουσιάζει να κάνει μποξ

επίσημη φωτογράφος του Γάλλου Προέδρου Emanuel Macron μας τον παρουσίασε διαφορετικά από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει.

Είδαμε τον Γάλλο ηγέτη ως μποξέρ.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε πριν από μερικές ώρες η Soazig de la Moissonnière στον λογαριασμό της στο Instagram, ο Emanuel Macron δείχνει πιο αποφασιστικός και... μαχητικός από ποτέ, καθώς καρφώνει με το βλέμμα του τον σάκο και του ρίχνει γροθιά.

Διαβάστε ακόμα: Brigitte Macron, η υψηλή καλεσμένη στην επίδειξη μόδας του Louis Vuitton: Η πρώτη κυρία – «μανεκέν» του διασημότερου οίκου μόδας – Φορούσε ένα συγκλονιστικό deuxpieces – pantalon (φωτό & βίντεο)

Βέβαια ότι Ο Γάλλος Πρόεδρος κάνει μποξ δεν είναι κάτι νέο για εμάς, καθώς το γαλλικό site Femme Actuelle σημειώνει ότι το μποξ είναι εδώ και πολλά χρόνια μία από τις πιο αγαπημένες ενασχολήσεις του Γάλλου Προέδρου, που του επιτρέπει να παραμένει σε φόρμα αλλά και να ξεδίνει ώστε να αντιμετωπίζει πιο ήρεμος τις αναρίθμητες ευθύνες της καθημερινότητάς του.

Σε συνέντευξή της στο Paris Match την περασμένη χρονιά, η Μπριζίτ Μακρόν είχε αναφέρει ότι ο σύζυγός της προπονείται στο μποξ δύο φορές την εβδομάδα. 

Εκτός όμως από αγαπημένο σπορ με το οποίο ασχολείται ιδιωτικά, το μποξ είναι για τον Γάλλο πρόεδρο και... εργαλείο, αφού το 2017 δεν δίστασε να φορέσει τα γάντια του δημόσια για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Παρισιού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Διαβάστε ακόμα: Το βιβλίο της κόρης της Brigitte Macron: «Όταν έμαθα ότι η μαμά μου τα έφτιαξε με τον 17χρονο Emanuel, εγώ ήμουν 10 & η αδελφή μου συμμαθήτριά του» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ