Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με ροζ μεταλλιζέ jumpsuit: Έλαμψε η πανύψηλη σύζυγός του Πρίγκιπα Αλβέρτου στον χορό των Ρόδων με theme την Disco (φωτό & βίντεο)

Το royal ζευγάρι του Μονακό πήγε σε χορό disco!

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και η Πριγκίπισσα Σαρλίν έκαναν επιτέλους εμφάνιση στον εξηκοστό όγδοο χορό των Ρόδων, με θέμα την λαμπερή Disco.

Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού σε αυτή τη μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση χρονολογείται από το 2014. 

instagram

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου Β ́ πιθανότατα δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στο κάλεσμα της Disco.

instagram

Η καλλονή Πριγκίπισσα Σαρλίν έβαλε ένα μεταλλιζέ ασημένιο jumpsuit της σχεδιάστριας Elie Saab, που ακτινοβολούσε παντού!

Ήταν ίσως η πιο λαμπερή παρουσία μέσα στην εκδήλωση.

Πλάι της ο Πρίγκιπας Αλβέρτος με ένα κλασικό μαύρο κουστούμι και κόκκινο παπιγιόν για την διαφορά!

Δείτε φωτογραφίες:

Από την εκδήλωση αυτή, φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η αδερφή του πρίγκιπα Αλβέρτου, Καρολίνα με την πανέμορφη κόρη της Σάρλοτ.

Η Πριγκίπισσα Καρολίνα φόρεσε μία maxi sequin τουαλέτα και η κόρη της Σάρλοτ ένα συγκλονιστικό λευκό φόρεμα με στρας από τον οίκο Υψηλής Ραπτικής Chanel, για τον οποίο μάλιστα είναι και μία από τις πρέσβειρες.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Σαρλίν με το αγαπημένο της γκρι! -Το πλεκτό, κομψό φουστάνι και η οικογενειακή επανεμφάνιση στο Πριγκιπάτο του Μονακό (φωτό)

Όλοι μαζί αγαπημένοι!

Ποια royal σας άρεσε περισσότερο;

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Αλβέρτος: Ο ζωηρός μοναχογιός του Μονακό με την πολυτάραχη προσωπική ζωή & τα 2 εξώγαμα - Ο έρωτας με την πρωταθλήτρια, η κατάθλιψη της Πριγκίπισσας Σαρλίν (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ