Το eirinika στο Μόντρεαλ! Η Ιουστίνη Φραγκούλη μοιράζεται φωτό από την ιστορική παρέλαση στον Καναδά με Μητσοτάκη & Τριντό - Φαγοπότι με μπακαλιάρο των Ελληνοκαναδών!

Για την εθνική επέτειο της 25η Μαρτίου!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στον Καναδά, παρακολούθησε την παρέλαση συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, μαζί με τον Καναδό ομόλογό του Justin Trudeau.

Η Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη μοιράστηκε μέσα από το προσωπικό της Facebook στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή αυτή παρέλαση.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και ο Πύργος CN

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα

Και φυσικά τίμησαν και το έθιμο τρώγοντας μπακαλιάρο!

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, στην οποία έλαβαν μέρος άνθρωποι κάθε ηλικίας από ομογενειακούς συλλόγους από δεκάδες περιοχές της Ελλάδας, οι δύο ηγέτες επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα.

Δοκίμασαν ντόνατς, καπουτσίνο και πόζαραν μαζί σε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Μεταξύ των καταστημάτων επισκέφθηκαν ήταν και το Afroditi Boulangerie, στο οποίο το eirinika είχε βρεθεί πέρυσι με αφορμή την πρόσκληση για το 2o Ντεφιλέ Ελλήνων Σχεδιαστών στο Μοντρεάλ από το Λύκειον των Ελληνίδων.

Διαβάστε ακόμη: 14 Έλληνες σχεδιαστές στο Μοντρεάλ για σπουδαίο σκοπό: Η Ορσαλία, η Ιουστίνη και η Ειρήνη υποδέχονται την ελληνική μόδα στον Καναδά

Διαβάστε ακόμη: Διαβάστε ακόμη: To eirinika στον Καναδά: Για πρώτη φορά 14 Έλληνες σχεδιαστές στο 2o Ντεφιλέ Μόδας από το Λύκειον των Ελληνίδων του Μοντρεάλ

Πήγαμε λοιπόν, στο Afroditi Boulangerie και σας εξασφαλίσαμε αποκλειστικές φωτογραφίες!


Υπέροχα προϊόντα και ζεστό κλίμα "κόντρα" στο κρύο του Καναδά!

Εάν βρεθείτε ποτέ στο Μόντρεαλ, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα λαχταριστά εδέσματα!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ