Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης ερωτευμένοι στα σκαλιά της Piazza di Spagna: Το ζευγάρι πέρασε το τριήμερο στη Ρώμη - Δείτε το βίντεο που ανέβασαν

Απόδραση στη Ρώμη για το ερωτευμένο ζευγάρι, Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Σχεδόν 15 μέρες από το εξιτήριο που πήρε ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά τη διπλή επέμβαση στην καρδιά, ταξίδεψε με την αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή, για τριήμερο στη Ρώμη.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στα social media, ένα βίντεο και μια φωτογραφία από την παραμονή τους στη Ρώμη.

Διαβάστε ακόμα: Δύο επεμβάσεις στην καρδιά για τον Βασίλη Μπισμπίκη: Τρόμαξε η Δέσποινα Βανδή, τον πήγε με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο - Τα νεότερα για την υγεία του (βίντεο)

Στο TikTok βίντεο που δημοσίευσε, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην κάμερα, ενώ ακούγεται το καινούργιο τραγούδι που κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια. Στο στιγμιότυπο της Δέσποινας Βανδή στο Instagram, φωτογραφίζονται από την Πιάτσα ντι Σπάνια, με τον ηθοποιό να την έχει πάρει αγκαλιά.

Το ταξίδι του ζευγαριού έρχεται μερικές ημέρες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης, με αποτέλεσμα δύο επεμβάσεις με τοποθέτηση stent. Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε μερικές μέρες σε ιδιωτική κλινική, με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Δείτε ακόμα: Δέσποινα Βανδή: Φόρεσε λευκό απαστράπτον maxi φόρεμα με σέξι ντεκολτέ – Η συγκλονιστική δημιουργία της διεθνούς φήμης Σήλιας Κριθαριώτη (φωτό)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός ένιωσε κάποιους πόνους στο στήθος του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύντροφό του. Όταν την ενημέρωσε για αυτό, εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως.

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Αγκαλιασμένοι ξανά μετά την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού - Το νέο hair look της τραγουδίστριας (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ