Σοκάρουν φωτό & βίντεο από τροχαίο με 2 νεκρές γυναίκες στη Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε στάση λεωφορείου – Τις «θέρισε» η μία βρέθηκε 30 μέτρα μακριά

Οι άτυχες γυναίκες ήταν 20 και 68 ετών.

Τραγωδία στη Βέροια με δύο γυναίκες νεκρές σε τροχαίο. Οι άτυχες γυναίκες 20 και 68 ετών περίμεναν στη στάση λεωφορείου, όταν αυτοκίνητο έπεσε επάνω τους το πρωί της Δευτέρας στην Πατρίδα Βέροιας, στις 09:40 το πρωί, στο 6ο χλμ του οδικού δικτύου που συνδέει τη Βέροια με τη Σκύδρα.

Η 68χρονη και η 20χρονη, σύμφωνα με μαρτυρίες, περίμεναν στη στάση λεωφορείου, όταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε πάνω τους Ι.Χ. αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 64χρονο, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος με συνέπεια αυτό να βγει εκτός οδοστρώματος.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Όπως μεταδίδει το verianet, η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε στον τσιμεντένιο περίβολο οικίας, τον οποίο συνέθλιψε κυριολεκτικά και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Κατά τη σφοδρότατη σύγκρουση η μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς εκτοξεύθηκε από το σημείο της σύγκρουσης σε απόσταση πάνω από 30 μέτρα και κατέληξε στο τσιμεντένιο προαύλιο παρακείμενης κατοικίας. 

Ο τραυματισμός της ήταν θανάσιμος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ