«Άσ' το, θείε, θα πάω με λεωφορείο»: Τα τελευταία λόγια της 20χρονης Ελίζα που σκοτώθηκε στη στάση λεωφορείο στη Βέροια - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες (βίντεο)

Ανείπωτη τραγωδία το δυστύχημα στη Βέροια με τις γυναίκες να βρίσκουν τον θάνατο ενώ περίμεναν το λεωφορείο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του χωριού Πατρίδα της Βέροιας στην Ημαθία, μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, με θύματα δύο γυναίκες ηλικίας 68 και 20 ετών.

Οι δύο γυναίκες περίμεναν στη στάση του λεωφορείου και τότε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 64χρονος, έπεσε πάνω τους τραυματίζοντάς τις θανάσιμα.

Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρας, την 68χρονη την πέταξε στα 30 μέτρα μακριά και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. "Υπήρχαν δύο άτομα στη στάση. Η μία πετάχτηκε, πέρασε την αυλή του σπιτιού μου και πήγε στο άλλο σπίτι που είναι δίπλα μου", περιέγραψε κάτοικος.


Όσο για την 20χρονη Ελίζα, φοιτήτρια Νοσηλευτικής, πάνω της έπεσε η κατασκευή της στάσης, τραυματίζοντάς τη. Αφού απεγκλωβίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγο ώρα αργότερα.

Δείτε ακόμα: Σοκάρουν φωτό & βίντεο από τροχαίο με 2 νεκρές γυναίκες στη Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε στάση λεωφορείου – Τις «θέρισε» η μία βρέθηκε 30 μέτρα μακριά

Η 68χρονη ήταν κάτοικος του χωριού Πατρίδας της Βέροιας και περίμενε το λεωφορείο για να πάει στην πόλη για δουλειές.

Σοκάρει η μαρτυρία του θείου της κοπέλας

Όμως, η 20χρονη βρέθηκε στην περιοχή για να επισκεφτεί τη θεία της που θα έκανε χειρουργείο σήμερα το πρωί. Μάλιστα, η τραγική ειρωνεία είναι ότι δεν έφυγε με το αυτοκίνητο του θείου της, αλλά αποφάσισε να πάρει το λεωφορείο.

Ο θείος της 20χρονης Ελίζας, μιλώντας στο Mega, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η γυναίκα μου θα έκανε εγχείρηση σήμερα το πρωί και εγώ έφυγα με την κουνιάδα μου και αφήσαμε την κοπέλα πίσω στο σπίτι, γιατί έχω δύο μικρά παιδιά, δύο αγόρια, και μου λέει "άσ' το, θείε, θα έρθω με το λεωφορείο, εγώ για να φύγουν και τα παιδιά σχολείο". Και έγινε αυτό που έγινε".

"Είχε έρθει από τα Γιαννιτσά στο χωριό, για να δει τη θεία της που θα έκανε ένα χειρουργείο. Περίμενε στη στάση για να πάρει το λεωφορείο για να πάει στο νοσοκομείο" ανέφεραν ταυτόχρονα συμμαθητές της από το ΤΕΙ.


Ο οδηγός του ΙΧ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, γιατί ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το Star, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Θα περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη και ο φάκελος για τη διερεύνηση του δυστυχήματος, καθώς και πλήρης ιατρικός έλεγχός του.

Αν διαπιστωθεί η κατανάλωση αλκοόλ ή ουσιών πάει για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση ατυχήματος που είναι κακούργημα. Αν, όμως, πράγματι υπήρχαν παθολογικά αίτια πάει για πρόκληση ατυχήματος εξ αμέλειας και είναι πλημμέλημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ