Σπάνια Vintage φωτογραφία με τον καλλονό Alain Delon, νεαρό πατέρα: Στα πόδια του ο Αnthony – Η τρυφεράδα στα νιάτα

Όταν η οικογένεια ήταν δεμένη...

Ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου και όχι μόνο, Αλέν Ντελόν σε μία σπάνια και vintage φωτογραφία με τον μεγάλο του γιό Αντονί.

Μία τρυφερή στιγμή ενός πατέρα με τον γιό του.

Διαβάστε ακόμα: Η «κατάρα» του Αλέν Ντελόν: Με άνοια πλέον, πέρασε Χριστούγεννα με τους γιους του, με την κόρη Πρωτοχρονιά – Αλληλομηνύονται & όλοι μαζί κυνηγούν την δήθεν μνηστή του

Τώρα που έχουν μεγαλώσει έχουν αλλάξει κάπως τα δεδομένα.

Ο ηθοποιός που άφησε εποχή στον παγκόσμιο κινηματογράφο στη δεκαετία του 60- 70 κατά κύριο λόγο, καλλονός αλλά δύσκολος και περίεργος σαν άνθρωπος φαίνεται πως δεν κατάφερε να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια του. 

Ο Aλεν Ντελόν έχει ένα μεγάλο γιο 59 ετών τον Anthony που απέκτησε από την πρώτη του γυναίκα την Νάταλι Ντελόν. Με την Rosalie Van Breemen το μανεκέν από την Ολλανδία έκανε δύο παιδιά την Ανούσκα και τον βενιαμίν του Αλέν Φαμπιάν σήμερα 30 ετών περίπου.

Αλλά ας επιστρέψουμε σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα και ειδικότερα μετά το 2019 όταν ο Άλέν Ντελόν έπαθε εγκεφαλικό και έκτοτε αφού ζήτησε να του κάνουν ευθανασία κάτι το οποίο δεν κατάφερε, ζούσε στην πραγματικότητα εγκλωβισμένος στην Ελβετία με μία νεότερη γυναίκα.

Αυτή η γυναίκα ήταν το "μήλο" της έριδος για να ξεκινήσει η οικογένεια να αλληλομηνύεται.

Τα παιδιά ήθελαν να την απομακρύνουν, εκείνος όχι...

Διαβάστε ακόμα: Αλέν Ντελόν: 72 όπλα και χιλιάδες φυσίγγια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην έπαυλή του - Ποιος κατέδωσε τον μεγαλύτερο σταρ του σινεμά (φωτό & βίντεο)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ