Ο Σπύρος Σούλης ξέρει ! Με αυτά τα tips θα φαίνεται το μικρό σας υπνοδωμάτιο μεγαλύτερο & πιο ευρύχωρο !

Για να δούμε...

H Κατερίνα Αθανασίου από την Κύπρο μας ρωτάει: «Το υπνοδωμάτιο μου δεν είναι πολύ μεγάλο. Γενικώς, τα χρώματα στη διακόσμηση και την επίπλωση είναι σε άσπρο-μαύρο. Τι χρώμα μπορώ να βάψω τους τοίχους για να δείχνει μεγαλύτερο»;

Αγαπητή φίλη, το μπλε και το πράσινο είναι δύο χρώματα που δίνουν την αίσθηση του βάθους. Έτσι αν αποφασίσετε ότι θέλετε χρώματα μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά τα δύο χρώματα. 

Μην ξεχάσετε να βάψετε λευκό το ταβάνι για να «ανοίγει» ακόμη περισσότερο το δωμάτιο. 

Το λευκό χρώμα στους τοίχους φανταζόμαστε ότι το σκεφτήκατε και μόνη σας, ωστόσο μπορείτε να το εμπλουτίσετε με μια ριγέ ταπετσαρία (σε άσπρο-μαύρο ή άσπρο με βαθύ κόκκινο), η οποία θα κάνει τον χώρο πολύ κομψό. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα spirossoulis.com, οι κάθετες ρίγες μάλιστα θα δώσουν ύψος στο  δωμάτιο και θα δείχνει πιο ευρύχωρο.

Τέλος, εκτός από το χρώμα μην ξεχνάτε ότι πρέπει να δώσετε προσοχή στα έπιπλα που θα βάλετε σε ένα μικρό δωμάτιο - αποφύγετε τους μεγάλους όγκους και τα πολλά διακοσμητικά. 

Προσπαθήστε να κρατήσετε το χώρο καθαρό και οργανωμένο. Διαφορετικά το χρώμα από μόνο του δεν βοηθάει.

Δείτε ακόμη:Σπύρος Σούλης: Πράσινο της ελιάς - Το θαυματουργό χρώμα που ταιριάζει κυριολεκτικά σε όλους τους χώρους του σπιτιού !

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ