Ben Affleck – Jennifer Garner: Η 15χρονη κόρη τους Σεραφίνα έκανε come out ως transexual – Τώρα ονομάζεται Finn (φωτό & βίντεο)

Έχει την πλήρη υποστήριξη των γονιών του

Η Τζενιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν συνολικά τρία παιδιά μαζί. 

Το 15χρονο παιδί τους, που ως σήμερα ήταν γνωστό ως Σεραφίνα, έκανε δημόσια το come out της στο μνημόσυνο του παππού του.

Άλλαξε όνομα σε Φιν και συστήθηκε μπροστά ε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Φιν παρευρέθηκε στην εκκλησία στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια για το μνημόσυνο του παππού του μαζί με την οικογένειά του και αποφάσισε με τον δικό του τρόπο, να συστηθεί εκ νέου σε όσους βρίσκονταν εκεί και όχι μόνο. Ο 15χρονος πήγε στην εκκλησία φορώντας ένα σκούρο κοστούμι με γραβάτα και έχοντας τα μαλλιά του κουρεμένα κοντά.

«Γεια σας, με λένε Φιν Άφλεκ» είπε και στη συνέχεια διάβασε ένα απόσπασμα από τη Βίβλο.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία ο μικρός Φιν έχει την πλήρη υποστήριξη των γονιών του. 

 «Έχουν στηρίξει τον Φιν στην εξερεύνηση και την υιοθέτηση της ταυτότητάς του καθ' όλη τη διάρκεια της εφηβείας του» γράφει το Hola.

Διαβάστε ακόμα: Η Jennifer Garner «αποχαιρετά» τον πατέρα της με μία συγκινητική ανάρτηση: «Αν και δεν υπάρχει τραγωδία στον θάνατο ενός 85χρονου ανθρώπου…η θλίψη είναι αναπόφευκτη» (φωτό)

Το πρώην ζευγάρι έχει εργαστεί σκληρά για να διατηρήσει μια υγιή οικογενειακή δυναμική για τα παιδιά του, ειδικά μετά την επιστροφή του Μπεν Άφλεκ στην Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο Φιν φαίνεται από φωτογραφίες των τελευταίων ετών να έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό την αναζήτηση της ταυτότητάς του. 

Το στιλ του είναι διαφορετικό και «αγορίστικο».

Εκτός από τον Φιν, η Γκάρνερ και ο Άφλεκ έχουν αποκτήσει την 18χρονη Βάιολετ και τον 11χρονο Σάμουελ. Το ζευγάρι χώρισε το 2015, με το διαζύγιό τους να ακολουθεί τρία χρόνια αργότερα.

Διαβάστε ακόμα: Power couple η Τζένιφερ Λόπεζ & ο Μπεν Άφλεκ ψάχνουν σπίτι στη Νέα Υόρκη - Με τζιν παντελόνι & ριγέ ζιβάγκο - Το απόλυτο σικ-casual look! (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ