Ηλιούπολη: Τα ματωμένα χέρια του γιού στους τοίχους – Τα χάπια που άλλαξαν τη συμπεριφορά του – Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας (βίντεο)

Οι αρχές με βάση τα ευρήματα έχουν καταλήξει για το τι συνέβη στο σπίτι επί της οδού Θερμοπύλων στην Ηλιούπολη

Το σκηνικό του εγκλήματος στην Ηλιούπολη δίνει απαντήσεις για το πως μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Από την έρευνα, δεν προκύπτει η παρουσία τρίτου ατόμου στον χώρο, κάτι που ενισχύει το σενάριο της δολοφονίας και στη συνέχεια αυτοχειρίας.

Ήδη ο ιατροδικαστής έχει βεβαιώσει ότι ο θάνατος της 63χρονης μητέρας νωρίτερα από αυτόν του γιου της.

Ο 36χρονος γιος δεν πέθανε αμέσως

Αυτό, όπως εξηγούν αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, έχει σημασία προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορούσε να μετακινηθεί μόνος του, καθώς υπενθυμίζεται πως η καραμπίνα που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα, ήταν σε άλλον χώρο από εκεί που βρέθηκε νεκρός ο 36χρονος.

Μάλιστα, στους τοίχους υπήρχαν αίματα, κάτι που υποδηλώνει πως ίσως προσπάθησε να κρατηθεί για να μπορέσει να φτάσει στο κρεβάτι εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρός χωρίς τα ρούχα του.

Διαβάστε ακόμα: Ανατροπή στην διπλή ανθρωποκτονία στην Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα, αυτοπυροβολήθηκε ο γιος το νέο σενάριο - Ο ιατροδικαστής δίνει τη λύση (βίντεο)

Τα χάπια που έπαιρνε ο γιος

Η αστυνομία εξετάζει αν ο γιος ήταν άτομο με ψυχική διαταραχή, αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα ή να λάμβανε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα, και από την έρευνα που έγινε στο σπίτι, δεν εντοπίστηκαν -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- φάρμακα που θα μπορούσε να παίρνει.

Πληροφορίες όμως κάνουν λόγο ότι ο 36χρονος το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε ουσίες για να "φτιάξει" σώμα, ουσίες που πολλές φορές αλλάξουν και τη συμπεριφορά.


"Απαντήσεις" από την καραμπίνα

Σε ότι αφορά στην καραμπίνα, θεωρείται πως με αυτήν σημειώθηκε η τραγωδία. Ωστόσο, σαφείς απαντήσεις θα δοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, εκεί όπου έχει μεταφερθεί.

Οι αναλυτές της ΔΕΕ θα ερευνήσουν εάν στο όπλο υπήρχαν και αλλά αποτυπώματα η όχι, ενώ αναζητούνται ίχνη πυρίτιδας και στα χέρια του 36χρονου.

Την ίδια ώρα δίνεται βαρύτατα και σε αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες μάνα και γιος το τελευταία διάστημα είχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους, με τους λόγους ακόμα να διερευνώνται.

Το επικρατέστερο σενάριο

Το σενάριο που επικρατεί στον ανθρωποκτονιών είναι ότι ο γιος για άγνωστο λόγο πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι τη μητέρα και μετά άγνωστο ακριβώς πότε αυτοπυροβολήθηκε και αυτός στο κεφάλι.

Η μητέρα κατέληξε ακαριαία από το τραύμα στο κεφάλι, το τραύμα του γιού όμως ήταν σοβαρό στη γνάθο, όμως το αίμα στους τοίχους από τα χέρια τους δείχνει ότι μπορούσε να μετακινηθεί μέσα στο σπίτι έφτασε στο κρεβάτι όπου έπεσε και κατέληξε ώρες ή και μέρα μετά.


Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, όμως δεν υπήρξε παραβίαση σε πόρτες και παράθυρα, ούτε έλειπαν χρήματα από το σπίτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ