Barron – Donald Trump: Εξελέγη γενικός αντιπρόσωπος της πολιτείας στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών – Μπήκε στην πολιτική ο 18χρονος (φωτό)

Ακολουθεί τον δρόμο του πατέρα του...

Από ότι φαίνεται ο μικρότερος γιός του πρώην πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπάρον κάνει τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Politico, ο 18χρονος Μπάρον επιλεχθεί από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Φλόριντα το βράδυ της Τετάρτης ως ένας από τους γενικούς αντιπροσώπους της πολιτείας στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

Αξιωματούχος της εκστρατείας του Τραμπ είπε ότι ο Μπάρον «ενδιαφέρεται πολύ για την πολιτική διαδικασία του έθνους μας».

Το κρατικό κόμμα επέλεξε επίσης κι άλλα παιδιά από την οικογένεια Τραμπ ως αντιπροσώπους, συμπεριλαμβανομένου του Έρικ Τραμπ ως πρόεδρο της αντιπροσωπείας.

Ωστόσο, ο Μπάρον δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση ως τώρα για το τι θα ακολουθήσει μετά την αποφοίτηση του φέτος. 

Διαβάστε ακόμα: Με κορωνοϊό & ο Μπάρον Τραμπ – Μελάνια: Ξεπέρασα τον ιό με βιταμίνες, καθαρό αέρα & υγιεινή διατροφή (Φωτό)

Για την ιστορία, Ιβάνκα Τραμπ είναι το μόνο από τα πέντε παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ που έχει μείνει εκτός πολιτικής αφότου εργάστηκε ως ανώτερη σύμβουλος στην κυβέρνηση Τραμπ. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ του οποίου η δίκη συνεχίζεται για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς προηγείται του προέδρου Τζο Μπάιντεν στη Φλόριντα στην τελευταία δημοσκόπηση για τις αμερικανικές εκλογές με περισσότερες από 10 μονάδες.

Διαβάστε ακόμη: 2 μετρά & 6 πόντους!: Αυτό είναι το ύψος του γίγαντα γιου του Donald & της Melania Trump – Η σπάνια εμφάνιση του 18χρονου (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ