Anna Wintour: Τι φόρεσε η γυναίκα! - Η colour block, royal blue & pink θεϊκή καπαρντίνα - Πλάι της ο Roger Federer & o David Beckham (Φωτό & βίντεο)

Μας αφήνει πάντα άφωνους, η Chief Editor της Vogue...

Χθες το βράδυ, το ξενοδοχείο Whitby στη Νέα Υόρκη φιλοξένησε αυτό που κάποιοι θα αποκαλούσαν Barbenheimer, αλλά για αθλητικά ντοκιμαντέρ. 

Σύνοδος κορυφής για τον χώρο του αθλητισμού!

Η Global Editorial Director της Vogue, Anna Wintour και ο Will Welch, ο οποίος  είναι ο Global Editorial Director του ανδρικού περιοδικού GQ, καλωσόρισαν τους καλεσμένους για να γιορτάσουν το ντοκιμαντέρ, «Beckham».

Το ντοκιμαντέρ αυτό αφηγείται τη ζωή και την καριέρα του ποδοσφαιρικού αστέρα David Beckham και στην εκδήλωση αυτή το «ακολούθησε» μια προβολή του ντοκιμαντέρ του κορυφαίου τενίστα Roger Federer με τίτλο «Federer: Twelve Final days».

Μεταξύ αυτών φυσικά «έκλεψε» την παράσταση η Anna Wintour μια εκπληκτική καπαρντίνα με colour blocking.

Διαβάστε ακόμα: Met Gala 2024: Τα καλύτερα looks στο μεγαλύτερο event μόδας - Zendaya με περίτεχνο headpiece, υπέρλαμπρη η Jennifer Lopez, extravagant η Demi Moore (φωτό)

Η καπαρντίνα ήταν satin και στα χρώματα του royal blue & pink.

Κλασικά η Chief Editor της Vogue με το υπέροχο hairstyle, «απογείωσε» το look με ένα συγκλονιστικό ζευγάρι γυαλιά και ένα λαμπερό κολιέ με χρωματιστά πετράδια.

Διαβάστε ακόμα: Anna Wintour: Η οικοδέσποινα του Met Gala με μαύρο maxi coat & διάσπαρτα πολύχρωμα λουλούδια – Το λευκό φόρεμα & το iconic καρέ χτένισμα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ