Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού μετά το διαζύγιo – «Είμαι πολύ καλά, η ζωή συνεχίζεται» (φωτό & βίντεο)

Πάντα με το χαμόγελο η influencer.

Η πανέμορφη ηθοποιός και influencer, Αθηνά Οικονομάκου, μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού», της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα για αυτήν την περίοδο στη ζωή της.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την ηθοποιό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε πάει στο Μιλάνο και είπε αρχικά: «Λίγο επαγγελματικά και λίγο ξεκούραση στο Μιλάνο. Έχω προτάσεις απ' όλα. Του χρόνου θα δούμε τι θα κάνουμε. Είμαστε σε συζητήσεις για τα τηλεοπτικά. Δεν μπορώ να πω κάτι, είναι νωρίς ακόμα».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και πως είναι η ίδια μετά το διαζύγιο, ανέφερε: «Ξεκουράστηκα. Πηγαίντε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται και μια χαρά, όλα θα γίνουν».


Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Χαρούμενη όσο ποτέ η ηθοποιός – Η πρώτη εξόρμηση μετά το πολύκροτο διαζύγιο (φωτό)

Για την ιστορία, το διαζύγιο τους ανακοίνωσαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Το ζευγάρι ήταν μαζί 7 χρόνια και έχει αποκτήσει 2 παιδιά.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο μεγάλος έρωτας & το απρόσμενο διαζύγιο - Σκηνές από τον παραμυθένιο γάμο στη Μύκονο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ