H πανέμορφη κόρη της Kim Basinger, βρήκε τον έρωτα στα μάτια... μιας ράπερ! (φωτό)

Πολύς κόσμος το ψιθύριζε, λίγοι το έλεγαν δημόσια. Την κατάσταση ξεκαθάρισε η ίδια η 22χρονη Angel Haze, δημοσιοποιώντας τη σχέση της με την 18χρονη κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin, Ireland.



Πολύς κόσμος το ψιθύριζε, λίγοι το έλεγαν δημόσια. Την κατάσταση ξεκαθάρισε η ίδια η 22χρονη Angel Haze, δημοσιοποιώντας τη σχέση της με την 18χρονη κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin, Ireland.

Η 22χρονη ράπερ δήλωσε πρόσφατα στην «Independent»: «Τα μίντια λένε συχνά: "Α, είναι τόσο χαριτωμένες! Είναι οι καλύτερες φίλες του κόσμου!". Κοιμόμαστε μαζί! Και οι φίλοι δεν κοιμούνται μαζί! Ποτέ δεν έχω κοιμηθεί με τα φιλαράκια μου! Αλλά ένα ζευγάρι δύο λεσβιών διαφορετικού χρώματος, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ παράξενο για την Αμερική του σήμερα»

Ωστόσο, αυτή η ακραία ειλικρινής δήλωση, σύμφωνα με την 18χρονη Ireland έχει παραποιηθεί. Πάντως, η κόρη της γυναίκας που επί δεκαετίες φιγουράριζε στις ανδρικές φαντασιώσεις, δεν αρνείται τη σχέση της με την Haze, αλλά κατηγορεί τα μίντια για διαστρέβλωση των λεγομένων τους, με σκοπό να προκαλέσουν.

«Οι ιστοσελίδες και οι αρθρογράφοι πρέπει να χαλαρώσουν. Διαστρεβλώνουν τα λόγια (μας) για να κάνουν πιο συναρπαστικό το περιεχόμενο (των δημοσιευμάτων τους)» έγραψε η Ireland που ακολουθεί καριέρα μοντέλου. «Το να βγάζετε προς τα έξω το θέμα του χρώματος ή το γεγονός πως είμαστε και οι δυο γυναίκες είναι ξεπερασμένο. Ζούμε σε ένα νέο κόσμο», πρόσθεσε σε άλλη ανάρτηση.

«Η ιδιωτική μας ζωή πρέπει να είναι σεβαστή. Οι δημοσιογράφοι έχουν στόχο να εκμεταλλεύονται τα λόγια μας και να τα διαστρεβλώνουν προς όφελός τους. Αυτό δεν είναι ωραίο, προκαλεί εκνευρισμό» είχε δηλώσει παλαιότερα το 18χρονο μοντέλο, διευκρινίζοντας: «Είμαστε ευτυχισμένες. Είμαστε υγιείς. Αυτό είναι το μόνο που μετράει».

Για την ιστορία, η Ireland Baldwin χώρισε πριν από λίγους μήνες από τον σέρφερ Slater Trout. Από ό,τι φαίνεται όμως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Οι δύο αγαπημένες κατακλύζουν καθημερινά τα κοινωνικά δίκτυα με κοινές τους φωτογραφίες:

Την Ireland την πρωτογνωρίσαμε σε πλήρη ανάπτυξη όταν στα «sweet 16» της πήγε διακοπές με τη μητέρα της. Από τότε δεν ξεχάσαμε αυτά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Πηγή: Independent

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ