Σαν βγαλμένη από παραμύθι είναι η ανηψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα! Ξανθιά, γαλανομάτα με υπέροχες αναλογιές & αγγελικό πρόσωπο, η 23χρονη καλλονή εντυπωσιάζει & σαγηνεύει!

Την πρώτη της  συνέντευξη έδωσε στη Daily Mail η ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Την πρώτη της  συνέντευξη έδωσε στη Daily Mail η ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο λόγος για την 23χρονη Lady Kitty Spencer που μπορεί να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά της και να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο.














Η 23χρονη έχει μια εκπληκτική ομοιότητα με την Νταϊάνα, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όπως και στον τρόπου που μιλά και κινείται.














H δημοσιογράφος που κάθισε απέναντί της κάνει λόγο για ένα ευγενικό κορίτσι, που κοκκινίζει όταν της επισημαίνει ότι μοιάζει με την Νταϊάνα. «Υποθέτω πως ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να κάνει συγκρίσεις. Αλλά Θεέ μου, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, τότε πραγματικά με κάνετε πολύ χαρούμενη!».

 

Όταν ήταν 5 ετών την έστειλαν με την αδερφή της να μείνει στη Νότιο Αφρική. Δυο χρόνια μετά η Nταϊάνα πέθανε, ενώ ένα χρόνο μετά οι γονείς της χώρισαν, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επαναλαμβανόμενες απιστίες του πατέρα της, στην ψυχικά άρρωστη μητέρα της και μοντέλο Βικτόρια Λόκγουντ, η οποία υπέφερε από διατροφικές διαταραχές, εθισμό στα ναρκωτικά, και το αλκοόλ.



 

Η 23χρονη, σήμερα ζει στη Μεγάλη Βρετανία, σε ένα διαμέρισμα που έχει νοικιάσει, και συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπίες, ενώ έχει δοθεί με  πάθος στην φιλανθρωπική οργάνωση «Give Us Time», η οποία βρίσκει άτομα που θέλουν να δωρίσουν τα σπίτια τους για μια εβδομάδα, σε στρατιώτες που χρειάζονται ξεκούραση και θέλουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.

Πηγή: dailymail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ