Πρώτο βήμα για την... ελληνική Κυανή Ακτή!‏

Ο νέος επενδυτικός νόμος, που εισήχθη χθες προς συζήτηση στη Βουλή, προβλέπει μεταξύ άλλων τη δημιουργία τής ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ, «με διάρκεια ζωής 99 έτη και με σκοπό τη διοίκηση, διαχείριση και αξιοποίηση δημόσιων και ιδιωτικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ακρωτηρίου Σουνίου».

Ο νέος επενδυτικός νόμος, που εισήχθη χθες προς συζήτηση στη Βουλή, προβλέπει μεταξύ άλλων τη δημιουργία τής ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ, «με διάρκεια ζωής 99 έτη και με σκοπό τη διοίκηση, διαχείριση και αξιοποίηση δημόσιων και ιδιωτικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ακρωτηρίου Σουνίου», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Έθνους.


Πρόκειται για ένα τεραστίων διαστάσεων σχέδιο, το οποίο πιστεύει και στηρίζει απόλυτα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρ. Λαζαρίδης, ένα «όνειρο ζωής» που αφορά τη δημιουργία της «ελληνικής Κυανής Ακτής», η οποία θα ξεκινά από το ΣΕΦ και θα καταλήγει στο Σούνιο...

Πολλαπλά οφέλη
Ο καθένας αντιλαμβάνεται τα οφέλη που μπορεί να έχει η χώρα (σε επίπεδο αναβάθμισης της ποιότητας ζωής, στον τουρισμό, στην οικονομία, στον αθλητισμό και τον πολιτισμό), εάν αυτό το σχέδιο γίνει πράξη.

Φαίνεται ότι η αρχή γίνεται μέσα από τον επενδυτικό νόμο και επειδή ο Χρ. Λαζαρίδης είναι εξαιρετικά επίμονος σε αυτά που πιστεύει, είναι βέβαιο ότι δεν θα αργήσει να φανεί και το δεύτερο βήμα...


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ