Και ο Αλέξης Γεωργούλης στην ταινία του Χόλυγουντ: A Green Story!!

Το “A Green Story” έδωσε και επίσημα το εναρκτήριο λάκτισμα στο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2012 στο Los Angeles. Πρόκειται για ένα βιογραφικό έργο, βασισμένο στην ζωή του Van Vlahakis, ενός Έλληνα μετανάστη που ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ με μόνο λίγα δολάρια στην τσέπη και κατέληξε να δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα ΄πράσινα’ προϊόντα της αγοράς, τα Earth Friendly Products.


Το “A Green Story” έδωσε και επίσημα το εναρκτήριο λάκτισμα στο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2012 στο Los Angeles.

Πρόκειται για ένα βιογραφικό έργο, βασισμένο στην ζωή του Van Vlahakis, ενός Έλληνα μετανάστη που ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ με μόνο λίγα δολάρια στην τσέπη και κατέληξε να δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα ΄πράσινα’ προϊόντα της αγοράς, τα Earth Friendly Products.

Στο έργο, που σκηνοθετήθηκε από την Nick Agiashvilli, πρωταγωνιστεί ο βετεράνος του Hollywood Ed O’Ross ως Van Vlahakis, η ηθοποιός Shannon Elizabeth, γνωστή από την συμμετοχή της στο American Pie, ως η κόρη του Kelly, o Billy Zane που υποδύεται έναν ανελέητο επιχειρηματία που προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με την Earth Friendly Products και η Annabella Sciorra ως ο ερωτικός πόθος του Van. Το cast της ταινίας συμπληρώνουν ο Έλληνας Αλέξης Γεωργούλης, Malcolm McDowell και ο Ελληνο-Αυστραλός ηθοποιός Louis Mandylor.

                        Δείτε συνεντεύξεις από την πρεμιέρα της ταινίας:
   

Ο Agiashvilli καταφέρνει να αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας με το “A Green Story,” αφού ο θεατής παρακολουθεί όλη την ζωή του Van, από τoν θάνατο του πατέρα του μέχρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως νέος άντρας όταν προσπαθεί να ορθοποδήσει στην Αμερική. O Vlahakis αποκτά την δική του οικογένεια, αλλά μια ασθένεια ταλανίζει και πάλι την καθημερινότητά τους. Η ταινία πραγματεύεται φυσικά την αποφασιστικότητα του Έλληνα μετανάστη να δημιουργήσει ένα καθαριστικό προϊόν, το οποίο να μην περιέχει επικίνδυνα χημικά, και η εμφάνισή του στην αγορά που όμως δεν ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο σε εκείνη την εποχή.

Σήμερα βρίσκει κανείς πολλά ‘πράσινα’ προϊόντα στα ράφια των σουπερμάρκετ, άρα θα συμπέρανε ότι μια τέτοια επιχείρηση ήταν ανέκαθεν εύκολο να “πιάσει” στην αγορά. Η ταινία όμως αποδεικνύει ότι η επιμονή είναι ο κύριος παράγοντας για να οδηγηθεί κανείς στην επιτυχία. Η πίστη του Vlahaki στο προϊόν κατάφερε να μετατρέψει την μικρή του επιχείρηση σε κερδοφόρα, προσφέροντάς του πολλά εκατομμύρια δολάρια.
Ο Κρητικός Vlahakis λοιπόν, δεν το έβαλε κάτω και αρνήθηκε να εγκαταλείψει το όνειρό του, να κάνει τον κόσμο λίγο περισσότερο “Green.”

Πηγή: hollywood.greekreporter.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ