Σπέτσες: Από νησί του βασιλιά Κωνσταντίνου, νησί του Κασσελάκη – Ετοιμασίες για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Οι Σπέτσες ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον ΣΥΡΙΖΑ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στις Σπέτσες, όπου από 19 έως 21 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έχει συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στο σπίτι που διατηρεί στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Διαβάστε ακόμα: Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πριγκιπικός γάμος στις Σπέτσες - Η Θεοδώρα παντρεύεται τον αγαπημένο της Μάθιου Κουµάρ

Όπως λέει ο πρόεδρος ξενοδόχων του νησιού, ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες προκειμένου το νησί να υποδεχθεί τον κόσμο που θα φτάσει στο νησί μέσα στον χειμώνα για την ΚΟ των 36 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ακόμα: Μαρί Σαντάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με όλη την οικογένεια - το λευκό φόρεμα, το εντυπωσιακό κολιέ (φωτό)

«Κάτω από τα 80 ευρώ η τιμή των δωματίων στις Σπέτσες»

«Το Σάββατο το βράδυ ήρθε ένα e-mail επιβεβαίωσης στα δύο ξενοδοχεία. Το ένα ανοικτό όλο το χρόνο, μικρά απλά ξενοδοχεία. Το δεύτερο θα ανοίξει επί τούτου και εάν χρειαστεί θα ανοίξουν κι άλλα.

Διαβάστε ακόμα: Ο καλλονός Αλέξιος χθες με τη γιαγιά του βασίλισσα Άννα Μαρία στις Σπέτσες – Το αγαπημένο νησί της οικογένειας

Οι βουλευτές θα μείνουν κατά μόνας. Ένας-ένας στο δωμάτιο», είπε σήμερα το πρωί μιλώντας στο «Πρωινό» ο Χρήστος Ορλώφ, πρόεδρος ξενοδόχων των Σπετσών.

Δείτε ακόμα: Για κούρεμα στις Σπέτσες πήγε ο Παύλος με τους γιους του, Οδυσσέα & Αριστείδη - Ποιος ήταν ο "Μπαρμπέρης" ; (φωτό)

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το κόστος διαμονής ανά βραδιά ο κ. Ορλώφ ξεκαθάρισε πως η τιμή του είναι κάτω από τα 80 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Πρίγκιπες Παύλος & Νικόλαος μαζί σε σπάνιο κλικ από την Μαρί Σαντάλ - το πάρτι για τα γενέθλια της Ολυμπίας στις Σπέτσες (φωτό)

«Η τιμή είναι χαμηλότερη και δεν είναι μια ειδική τιμή, αλλά εκεί κυμαίνονται οι τιμές για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί τις Σπέτσες χειμωνιάτικα».

Δείτε ακόμα: 13 χρόνια γάμου για τον πρίγκιπα Νικόλαο & την Τατιάνα Μπλάτνικ -Σπάνιες φωτό από την υπέροχη τελετή στις Σπέτσες

Όσον αφορά τη διατροφή των βουλευτών και των δημοσιογράφων που θα φτάσουν στις Σπέτσες για το 3ήμερο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ορλώφ απάντησε πως «αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά δύο εστιατόρια στο νησί. Ίσως ανοίξει και ένα τρίτο».

Διαβάστε ακόμα: Barbie mania! Στο θερινό σινεμά των Σπετσών Παύλος, Μαρί Σαντάλ & Ολυμπία - Το είδε και η βασίλισσα Άννα Μαρία (φωτό)

Τι είπε ο Χρήστος Ορλώφ, πρόεδρος των ξενοδόχων Σπετσών:

Διαβάστε ακόμα: Ο Πρίγκιπας Νικόλαος έγινε 54 ετών & η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ του εύχεται - "Φέρνεις τόση χαρά και γέλιο στις ζωές μας, συνέχισε να λάμπεις!" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ