MoMix: Tο πρώτο μοριακό bar σ' όλη τη χώρα - Εδώ θα πιείτε τα πιο... επιστημονικά cocktails!

Το MoMix αποτελεί το πρώτο μοριακό bar σε ολόκληρη τη χώρα, φέρνοντας έναν άνεμο καινοτομίας που η διασκέδαση της πόλης δεν είχε ξαναδεί αλλά και το μοναδικό σε όλο τον πλανήτη που κάνει μαζική παραγωγή cocktails μοριακής!

Μάλιστα η παραγωγή γίνεται μπροστά στα μάτια του κόσμου! Το concept αγαπήθηκε από το αθηναϊκό κοινό και μετά το Γκάζι, το MoMix απέκτησε... αδερφάκι και στη Γλυφάδα, όπου και έκανε αμέσως αίσθηση στο πάντοτε απαιτητικό crowd των νοτίων προαστίων!

Η μοριακή γαστρονομία εισάγεται λοιπόν στο χώρο του  bartending και μπορεί κάποιος εδώ να δοκιμάσει γεύσεις cocktail και τεχνικές μοριακής όπως η σφαιροποίηση, πηκτοματοπίηση , αφροποίηση κ.α.

Οι χώροι του MoMix είναι σχεδιασμένοι σε industrial ύφος και  διαθέτει θαυμάσιες εξωτερικές αυλές πολλών τετραγωνικών μέτρων, που αποτελούν μονόδρομο,  και είναι από τις μεγαλύτερες στις γειτονιές που στεγάζονται τα δύο bar.

To ΜoMix καινοτομεί kai σε θέματα επικοινωνίας - το momix cube menu είναι ο κατάλογος το momix ο ποίο φωτίζεται ανακινώντας τον (εμπνεύστηκε, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από μέλη της ομάδας)

Χαρακτηριστικό του MoMix, επίσης, είναι η καινοτομία σε τεχνολογία τροφίμων και πληροφορικής - Κάνοντας download το MoMix App θα εισαχθείτε ακόμα πιο άμεσα στον κόσμο του! (Το MoMix App για ios και android ανακαλύπτει μάλιστα ποιο cocktail σου ταιριάζει απαντώντας σε ερωτήσεις και ανακινώντας το κινητό σαν shaker!)

 

Ιnfo

Κεραμεικός, Κελεού 1-5

Γλυφάδα, Ποσειδώνος 81 & Δούσμανη 3 (Στοά Colloseum Center), τηλ. 697 43 50 179

www.momix.gr

www.momixbar.com

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ