8χρονο κοριτσάκι με καρκίνο του μαστού - Η νεαρότερη που έχει ποτέ διαγνωστεί

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο νεαρότερος άνθρωπος του κόσμου που χτυπήθηκε από καρκίνο του μαστού είναι ένα οχτάχρονο κορίτσι.

Η μικρή Κρίσι Τέρνερ από τη Γιούτα των ΗΠΑ ανακάλυψε ένα εξόγκωμα στην περιοχή του στήθους της τον περασμένο μήνα. «Ηταν περίπου στα μέσα του Οκτώβρη όταν ήρθε και μας έδειξε ένα εξόγκωμα που είχε βγάλει στο στήθος της. Ηταν φοβισμένη» είπε ο πατέρα της, Τρόι, μιλώντας στο ΑBC4 Utah News.

Δυστυχώς οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν ότι η μικρή πάσχει από μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου του μαστού που ονομάζεται εκρηκτικό καρκίνωμα. 

Αυτός ο τύπος της νόσου επηρεάζει μόνο έναν στον ένα εκατομμύριο ανθρώπους που έχουν διαγνωσθεί με τη νόσο. Η μικρή θα πρέπει τώρα να υποβληθεί σε μαστεκτομή. «Φοβήθηκα», λέει η 8χρονη τώρα. «Αλλά ήξερα ότι μπορώ να το παλέψω και ελπίζω ότι μπορώ να το παλέψω» λέει. Σημειώνεται ότι και οι δυο γονείς της μικρής, σύμφωνα με το iefimerida, έχουν προσβληθεί από καρκίνο στο παρελθόν. Η μητέρα της, Ανέτ, είχε προσβληθεί από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, ενώ ο πατέρας της είχε λέμφωμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ