Ο 84χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύεται την 59χρονη Τζέρι Χολ: Ποια διαφορά σιγά 25 χρονάκια 

Το γάμο του με την 59χρονη Τζέρι Χολ, την επί χρόνια σύζυγο του Μικ Τζάγκερ, ανακοίνωσε ο 84χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ με αγγελία που δημοσίευσε στην εφημερίδα The Times, της οποίας είναι και ιδιοκτήτης.

«Ο κ. Ρούπερ Μέρντοχ, πατέρας των Προύντενς, Ελίζαμπεθ, Λάχλαν, Τζέιμς, Γκρέις και Κλόε Μέρντοχ και η κυρία Τζέρι Χολ μητέρα των Ελίζαμπεθ, Τζόρτζια και Γκάμπριελ Τζάγκερ, με χαρά ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους» αναφέρέται στη λιτή ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στη στήλη των κοινωνικών της βρετανικής εφημερίδας.

Ο γάμος, σύμφωνα με την εφημερίδα, έγινε το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες όπου παραβρέθηκαν και οι δύο για την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Η σχέση τους ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερις μήνες με το «προξενιό» να γίνεται από μια από τις αδερφές και μια ανηψιά του μεγαλοεκδότη. Για πρώτη φορά εθεάθησαν μαζί τον περασμένο Οκτώβριο όταν παρακολούθησαν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ράγκμπι όπου και αντάλλαξαν δημοσίως το πρώτο τους φιλί.

Η πρώτη διάσημη σχέση της Χολ ήταν ο τραγουδιστής των Roxy Music Μπράιαν Φέρι μετά τον οποίο ακολούθησε ο 22ετης βιος με τον Μικ Τζάγκερ με τον οποίο απέκτησε 4 παιδιά πριν τον χωρισμό τους το 1999.

Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος για τον Μέρντοχ, ο οποίος έχει έξι παιδιά απο τους τρεις προηγούμενους με τελευταίο αυτό με την Γουέντι Ντένγκ από την οποία πήρε διαζύγιο το 2013 όταν στα αυτιά του έφτασαν ψίθυροι ότι η 46χρονη είχε στενές σχέσεις με τον Τόνι Μπλερ.

Mε τους πρώην τους 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ