Topwomen η Julie & η Elizabeth: Έχτισαν μια αυτοκρατορία γυμναστηρίων αξίας $112 εκ

Το κοινό όραμα των δύο αυτών γυναικών ήρθε στην επιφάνεια μέσα από ένα τυχαίo μεσημεριανό ραντεβού...

Η Julie Rice και η Elizabeth Cutler συναντήθηκαν σε ένα κανονισμένο μεσημεριανό γεύμα, πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, χωρίς να γνωρίζονται και αμέσως συνδέθηκαν με ένα κοινό όραμα. Να δημιουργήσουν ένα πολυτελές στούντιο ποδηλασίας.

Μέσα σε μόλις πέντε μήνες, άνοιξε το πρώτο SoulCycle. «Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σαν αυτό... υπάρχει σκοτάδι, οι ενδορφίνες ξεχύνονται και η μουσική παίζει δυνατά!!!» Είναι κάτι που ονομάζουμε τέλεια καταιγίδα», δήλωσε η Rice στην εφημερίδα New York Times.

Σήμερα υπάρχουν σχεδόν 50 γυμναστήρια SoulCycle σε όλες τις ΗΠΑ και αυτή η boutique αλυσίδα γυμναστήριων μπορεί να υπερηφανεύεται ότι αποτελεί την πιο δημοφιλή πολυτελή μάρκα ποδηλασίας στην Αμερική.

«Το γυμναστήριό μας σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία», λέει η Cutler στην εφημερίδα New York Times. «Η 'ευφορία' είναι αυτό που πουλάμε στην πραγματικότητα», είπε ακόμα η ίδια.

Και οι άνθρωποι αγοράζουν σαν τρελοί! Χρεώνοντας 34 δολ. το μάθημα, η εταιρεία κατέγραψε συνολικά έσοδα 112 εκατ. δολ. πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 76% από 36,2 εκατομμύρια δολ. που ήταν το σύνολο των εσόδων της το 2012.

Η Rice και η Cutler έδωσαν κάποιες συμβουλές σε όσους ενδιαφέρονται να μπουν σε αυτόν τον επιχειρηματικό στίβο

1) Μην μιμείστε άλλες μάρκες γυμναστηρίων

2) Αντιμετωπίστε τους γυμναστές ως αξιόλογους εργαζόμενους

3) Να εργάζεστε διαρκώς πάνω στον τομέα της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ