Grammys 2016: Η Lady Gaga ντύθηκε David Bowie και σάρωσε- Η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής σε κλικς

Η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής, η τελετή απονομής των 58ων Μουσικών Βραβείων Grammy έλαβε χώρα όπως κάθε χρονιά στο Staples Center του Los Angeles, το βράδυ της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου.

Τα φετινά Όσκαρ της Μουσικής είχαν ενδυματολογικές ατασθαλίες, ηλεκτρισμένα live, πολλούς επικήδειους και 83 βραβεία, αλλά η βραδιά κύλησε αργόσυρτα, με τον παρουσιαστή LL Cool J να ανταποκρίνεται μάλλον flat στο ρόλο του.

Με το ξεκίνημα της τελετής η Taylor Swift κέρδισε το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς, ενώ 5 βραβεία πήρε ο Kendrick Lamar, η Meghan Trainor κέρδισε το Grammy για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη και ο Ed Sheeran όπως ήταν αναμενόμενο για το καλύτερο τραγούδι.


Τη βραδιά πάντως «έσωσε» από πλευράς τηλεθεάσεων η εκπληκτική Lady Gaga με το αφιέρωμά της στον David Bowie, που ήταν το είδωλό της και έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες σε ηλικία 69 ετών. Η Gaga «χτύπησε» λίγο νωρίτερα το πρόσωπο του Bowie τατουάζ στα πλευρά της και μάλλον αυτό την ώθησε να δώσει την ψυχή της... τραγουδώντας γνωστά κομμάτια του καλλιτέχνη σύμβολο!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ - dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ