24ωρη τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών για τη 15χρονη στην Πάρο

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί όλους τους πολίτες να καταθέσουν ό,τι γνωρίζουν για την υπόθεση της 15χρονης στην Πάρο. Η τηλεφωνική γραμμή  210-6411111 λειτουργεί όλο το 24ωρο 


Πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της 15χρονης που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου ζητά η ΕΛ.ΑΣ. Για τη συλλογή στοιχείων η αστυνομία καλεί όποιον πολίτη έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι στο σώμα και στα ρούχα της 15χρονης που βρέθηκε χτυπημένη σε παραλία της Πάρου, ανιχνεύτηκε γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα, κάτι που αποκλείει την πιθανότητα ατυχήματος και οδηγεί την αστυνομία στο ενδεχόμενο της επίθεσης εναντίον της ανήλικης.

 

Από την πρώτη στιγμή έχουν μεταβεί στο νησί της Πάρου εξειδικευμένα κλιμάκια Αξιωματικών από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και από Υπηρεσίες ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για την εξιχνίαση του περιστατικού. Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αττικό».

lifo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ