Είδατε την Ελληνίδα μας Μαίρη Κατράντζου με τα εκπληκτικά λουλουδάτα εσώρουχα που σχεδίασε για την Victoria Secret - Στο show έγινε χαμός (φώτο)

Το φετινό φαντασμαγορικό σόου της Victoria Secret είχε άρωμα... ελληνικό

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου ακολουθεί μια μεγάλη διεθνή καριιέρα. Είναι η αγαπημένη διάσημων σταρ του Χόλιγουντ. Στα Fashion Show της δίνουν το "παρών" διασημότητες από όλο τον κόσμο.

Τα ρούχα της - μικρά έργα τέχνης- έχουν κερδίσει ψήφο εμπιστοσύνης από τις πιο καλοντυμένες κυρίες σε όλο τον κόσμο. Τώρα η ταλαντούχα δημιουργός μπορεί να είναι υπερήφανη για μία ακόμη μεγάλη συνεργασία.

 

Το φετινό φαντασμαγορικό σόου της Victoria Secret είχε άρωμα... ελληνικό και την υπογραφή της. Η εταιρεία συνεργάζεται κάθε χρόνο με έναν νέο σχεδιαστή και για το 2018 επέλεξε τη Mary Katrantzou.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια έντυσε τα σαγηνευτικά αγγελούδια του οίκου Victoria’s Secret στο ετήσιο σόου-υπερπαραγωγή στη Νέα Υόρκη.

Έτσι  η Gigi Hadid, η Kendall Jenner , η  Bella Hadid. η Andriana Lima  και οι άλλοι διάσημοι "άγγελοι" της Victoria Secret, περπάτησαν πάνω στην πασαρέλα φορώντας τα υπέροχα λουλουδάτα εσώρουχα της "δικής" μας Mary Katrantzou.

Η συνεργασία με την Victoria Secret είναι μια τεράστια αναγνώριση για την Ελληνίδα σχεδιάστρια. Τα εσώρουχα που σχεδίασε η Mary Katrantzou για την Victoria Secret θα πωλούνται από 2/12

Φωτογραφίες: Mary Katrantzou- Instagram

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ